Bundan yaklaşık 1 hafta önce Dword Lite Hack'i sorunsuz kullanıyordum dün ise hileyi açtığımda reklam onayını yaparken sorun çıkıyor sanırım http://prntscr.com/cxualo Reklam onayına tıkladığımda cmd açılıyor http://prntscr.com/cxuatb daha sonrasında google chrome'dan memoryhackers.org sitesine giriyorum ve yazılar sarı olmadan yeşil oluyor ve cmd kapanıyor daha sonrasında http://prntscr.com/cxubbc Oyunu seç dediğimde launcheri seçiyorum ve yanıt vermiyor yaklaşık 30 sn saniye sonra reklam onayını yapıp loaderi tekrar başlatınız diyor bunun çözümünü biliyor musunuz ?
wolftü giriş yeri değiştikten sonra dworda da güncelleme geldi onu indirdim reklam onaylamaya tıklıyorum siteye girip reklamlara tıklıyorum olmmuyor siteye f5 de çekiyorm
bunun sebebi bilgisayarınızın harddiskinin aşırı yawaş olması , oyunu seç dedigin zaman oyun klasörüne cshell.dll ve object.lto atmakta ve bu işlemi harddiskin biraz geç yaptıgı için beklemen gerekiyor bekleme aşamasında loadere tıklarsan yanıt vermiyor demesi normal çünki o an işlem yapıyor.