15 Nis 2017 #1 xBETHMORE X Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Dword Lite'da Kasma Sorunu Yeni Karakterlerin Gelmeme sorunu var anladık hepimiz biliyoruz artık her konunun altına spam yapıp durmayın lütfen Yetkililerin İşi Vardır Bitince Bakarlar LÜTFEN SPAM ATMAYIN ! DipNot: KONU KASMIYORUM ZATEN ONAYLI ÜYEYİM ! Herkes Görebilse keşke ya
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Dword Lite'da Kasma Sorunu Yeni Karakterlerin Gelmeme sorunu var anladık hepimiz biliyoruz artık her konunun altına spam yapıp durmayın lütfen Yetkililerin İşi Vardır Bitince Bakarlar LÜTFEN SPAM ATMAYIN ! DipNot: KONU KASMIYORUM ZATEN ONAYLI ÜYEYİM ! Herkes Görebilse keşke ya
16 Nis 2017 #2 #Roaccat Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın. Emektar Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 4,595 Çözümler 1,842 Tepki puanı 2,297 Ödüller 18 10 HİZMET YILI sanki konu yeri yanlış kardeşim Oyla 0 Olumsuz oyla
16 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 xBETHMORE X Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Sayko' Alıntı: sanki konu yeri yanlış kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Aynen Reis yanlış yere açtım silimedim de bida açtım onu gördüler şükür Oyla 0 Olumsuz oyla
Sayko' Alıntı: sanki konu yeri yanlış kardeşim Genişletmek için tıklayın ... Aynen Reis yanlış yere açtım silimedim de bida açtım onu gördüler şükür