Dword Loader'ın Chat Bölümü İçin Tavsiye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Chatte Sebepsiz Yere Küfür Eden Bir Çok
Dengesiz Arkadaşımız Bulunmakta.
Bu Duruma Çözüm Olarak.
İp Ban veya Herkezin Korktuğu HWİD Ban
Sistemini Devreye Sokabilirsiniz.

Sadece Benim Görüşüm Belki Yetkililetin Daha İyi Bir Çözümü Olabilir.​

●▬▬۩ Yozgatlı ۩▬▬●
Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bencede ama ben loaderde chata bakmıyorum Shohbet bölümü olduğu için

#Ri
Coder
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
kardeşim zaten 150 civarı kişi banlandı, küfürleri normalde ***** şeklinde engelliyoruz fakat böyle oluncada yazdığımız çoğu kelimenin içinde geçtiği için sıkıntı oluyo adam selamın aleyküm yazıyo ***** aleyküm oluyo mesela o sebepten ötürü şuanlık böyle

ban olayıda zaten kullanıcı adı üzerinden yapılıyo hwid bana gerek yok şuanlık ihtiyaç duyulursa halledilir. başka istek önerilerinize açığız

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
kardeşim zaten 150 civarı kişi banlandı, küfürleri normalde ***** şeklinde engelliyoruz fakat böyle oluncada yazdığımız çoğu kelimenin içinde geçtiği için sıkıntı oluyo adam selamın aleyküm yazıyo ***** aleyküm oluyo mesela o sebepten ötürü şuanlık böyle

ban olayıda zaten kullanıcı adı üzerinden yapılıyo hwid bana gerek yok şuanlık ihtiyaç duyulursa halledilir. başka istek önerilerinize açığız
Eyw kardesim sadece tavsiyede bulunayim dedim

Flasha kafa atacak kadar çaresizim
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI

Loadera r33klam onayi butonu ekleyin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...