15 Nis 2017 #41 Aureus A Nothing special tbh... Uzman Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 248 Tepki puanı 3 Ödüller 5 10 HİZMET YILI Color correction efsane ama... Kendisine aşırı benzer bir resim buldum, üzdün be reis. Emeğe saygı ama yine de.
Color correction efsane ama... Kendisine aşırı benzer bir resim buldum, üzdün be reis. Emeğe saygı ama yine de.
15 Nis 2017 #42 gokbey94 G Üye Katılım 15 Nis 2017 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI çok güzel olmuş
15 Nis 2017 Konuyu başlatan #43 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ejderavcisi11' Alıntı: Color correction efsane ama... Kendisine aşırı benzer bir resim buldum, üzdün be reis. Emeğe saygı ama yine de. Genişletmek için tıklayın ... Öncelikle resimleri yanyana getir renklerin aynı olmadığını göreceksin bir başkasıda benim gibi ele yerleştimek istemiş ama renk ayarı benim Birde işsiz gibi aradınmı internette .s
ejderavcisi11' Alıntı: Color correction efsane ama... Kendisine aşırı benzer bir resim buldum, üzdün be reis. Emeğe saygı ama yine de. Genişletmek için tıklayın ... Öncelikle resimleri yanyana getir renklerin aynı olmadığını göreceksin bir başkasıda benim gibi ele yerleştimek istemiş ama renk ayarı benim Birde işsiz gibi aradınmı internette .s
15 Nis 2017 #44 yusuf2929 Y Onaylı Üye Katılım 17 Haz 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 2 Yaş 21 9 HİZMET YILI abi çok güzel ya
15 Nis 2017 #45 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI byTT hacı senin yaptığının aynısını yaptım xD
15 Nis 2017 #46 metn46 M Üye Katılım 2 Ara 2016 Mesajlar 19 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI güzel olmuş bence eline saglık kardeş
15 Nis 2017 #47 Aureus A Nothing special tbh... Uzman Üye Katılım 26 Nis 2016 Mesajlar 248 Tepki puanı 3 Ödüller 5 10 HİZMET YILI byTT' Alıntı: ejderavcisi11' Alıntı: Color correction efsane ama... Kendisine aşırı benzer bir resim buldum, üzdün be reis. Emeğe saygı ama yine de. Genişletmek için tıklayın ... Öncelikle resimleri yanyana getir renklerin aynı olmadığını göreceksin bir başkasıda benim gibi ele yerleştimek istemiş ama renk ayarı benim Birde işsiz gibi aradınmı internette .s Genişletmek için tıklayın ... İşsiz gibi değil sadece resmi google'a attım arattım uzun sürmedi Zaten Renk ayarı efsane dedim, emeğe laf yok.
byTT' Alıntı: ejderavcisi11' Alıntı: Color correction efsane ama... Kendisine aşırı benzer bir resim buldum, üzdün be reis. Emeğe saygı ama yine de. Genişletmek için tıklayın ... Öncelikle resimleri yanyana getir renklerin aynı olmadığını göreceksin bir başkasıda benim gibi ele yerleştimek istemiş ama renk ayarı benim Birde işsiz gibi aradınmı internette .s Genişletmek için tıklayın ... İşsiz gibi değil sadece resmi google'a attım arattım uzun sürmedi Zaten Renk ayarı efsane dedim, emeğe laf yok.
15 Nis 2017 Konuyu başlatan #48 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI ejderavcisi11' Alıntı: byTT' Alıntı: Öncelikle resimleri yanyana getir renklerin aynı olmadığını göreceksin bir başkasıda benim gibi ele yerleştimek istemiş ama renk ayarı benim Birde işsiz gibi aradınmı internette .s Genişletmek için tıklayın ... İşsiz gibi değil sadece resmi google'a attım arattım uzun sürmedi Zaten Renk ayarı efsane dedim, emeğe laf yok. Genişletmek için tıklayın ... eyw
ejderavcisi11' Alıntı: byTT' Alıntı: Öncelikle resimleri yanyana getir renklerin aynı olmadığını göreceksin bir başkasıda benim gibi ele yerleştimek istemiş ama renk ayarı benim Birde işsiz gibi aradınmı internette .s Genişletmek için tıklayın ... İşsiz gibi değil sadece resmi google'a attım arattım uzun sürmedi Zaten Renk ayarı efsane dedim, emeğe laf yok. Genişletmek için tıklayın ... eyw
15 Nis 2017 #49 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Başarılı bir çalışma.
15 Nis 2017 Konuyu başlatan #50 byTT B Ultra Üye Katılım 14 Haz 2016 Mesajlar 2,257 Çözümler 1 Tepki puanı 383 Ödüller 8 9 HİZMET YILI hepinize teşekkürler <3