mesaj sayın 42 en az 50 mesajın olması gerekli forumdaki konuları gez biraz mesaj sayın 50 olunca 1 saat sonra otomatik confirmed member olucaksın o zaman indirebilirsin
mesaj sayın 42 en az 50 mesajın olması gerekli forumdaki konuları gez biraz mesaj sayın 50 olunca 1 saat sonra otomatik confirmed member olucaksın o zaman indirebilirsin
Legit oyna dostum. Adamların yerini bildigin icin adamların üstüne kosma. Düzgün pozisyon al. Adamlari duvar arkasından çatır çatır izleme. Onun harici ban yemezsin sıkıntı olmaz. ! aydir kullaniyorum hala sıkıntı yok ban yemedim.
Ban yememek için soruyorsan çok fazla kill alma, oyuncuların yerini göre göre gittiğini belli etme bazen bırak botlar yanına gelsin sana ateş etsin sen öldürme diğerleri öldürsün. Hack kullandığını ne kadar belli etmezsen o kadar az risk oluşur
Free olanıo uzun süre kullandım ve ban yemedim. Dword daha minimal ve stabil hile ile gördüğün kişilere 200m 300m den normalde göremeyeceğin şekilde ise arkanı dön git salla sana ilk sıksın botlar