EVER HİLEYİ ÇALIŞTIMANIN YOLUNU BULDUM 32 SİLİP TEKRAR YÜKLEDİM 2 ATTIĞINIZ LİNKİ DENETİM MASASINDA HEPSİNİ SİLİP TEKRAR KURDUM SONRA DİRECT+X ŞEÇTİM
BU MENÜDEN GRAFİK ARAÇLARINI İNDİRDİM BU HEM HİLE HEMDE DİRECT+X DESTEKLİYOR
BU AYARDAN EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜNÜ 1600 + 900 BUNU GAMELOOPDADA ÖYLE YAPIYORUZ BAKIN BEN MESALA BEN MAZEN 1024 +768 ŞEÇİYORDUM GAMELOOP ÜZERİNDEN HİLE ÇALIŞMIYOR 1600+900 ŞEÇİYORUM ÇALIŞIYOR YAPLAŞIK 12 GÜNDÜR TEK SIKINTI GAMELOOPDA 1600+900 ŞEÇMEDİĞİM DENMİŞ.
YAPMANIZ GEREKENLER
Emulator render modunuzun opengl yerine directx+ olarak seçili olduğundan emin olun.
Aşağıda size verdiğim linklerden programları kurunuz
2.1-
2.2-
(rardan çıkarıp klasöre atınız ardından instal_all.bat komut dosyasını yönetici olarak çalıştırınız.)
3-Güvenlik duvarınızı kapatınız
Bunun için defender control indirebilirsiniz. BUNLARI YAPIN
BURDAN DEFENDER CONTROL İNDİRİN :
3)Çalıştır>Temp klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>Prefetch klasörünün içindeki her şeyi silin.
Çalıştır>%temp% klasörünün içindeki her şeyi silin.
SONRA 32 BİT YÜKLEYİN
YÜKLEMEDEN ÖNCE NORMAL GAMELOOPNUZU KALDIRIN.
SONRA WİN+R YAPARAK ÇALIŞTIRI AÇIN
Bu komutu yazın ve açın
tencent i silin eğer silinmiyor ise hayla gameloop bir şekilde çalışıyor demektir işte görev yöneticisine bakınçalışıyor demektir.
buda silseniz bile çalışıyor bunun görevini sonlandırın
burdan sildik tencent i sonra üstten appdata tıklayın locale girin ordanda tencenti silin sonra internetten gameloopun resmi sitesinde gameloopu yükleyin
ayarlar kaldırıyorsa bilgisiyarınız böyle yapın
sonra memoryhackers.org üzerinden hileyi çalıştırıp deneyin
eğer hata verirse zaten defender controlden windowns defenderı kapatmıştık. bunları yapın
burdan güvenlik duvarı ağ korumasını kapatın.
hile inject failed sıkıntısı çözümü budur eğer hayla çalışmıyorsa pc üzerinden temiz bir kurulum yaparak(format)deneyebilirsiniz.
Ben xinyl görüşmek üzere.TEK AYRINTILI ANLATAN BENİM GALİBA