süper üyeyken de kullanmıştım 4. gün ban yedim bir şey değişeceğini sanmıyorumSevgili adminler herkes kullansın diye çok fazla talep olduğu için valorant hilesini onaylı üyeye kadar düşürmüşsünüz ama forumda gördüğüm kadarıyla eskiden 1 tane banlandım diye konu açılmazdı şimdi herkes çatır çatır ban yiyor ya komple kaldırın hileyi yada üye grubunu yükseltin ban yemeden oynayalım aynı kedinin önüne zehirli ciğeri koyup ta yersen ölecen yemessen aklı orda kalacak 3 ay ban yemekten sıkıldık nacizane tavsiyem budur yani yakalanan bir hileyi foruma koyupta insanları 3 ay ceza aldırmanın bir mantıgı var mıdır ?
Hocam, banı manuel spoof atarak mı kaldırdın ?süper üyeyken de kullanmıştım 4. gün ban yedim bir şey değişeceğini sanmıyorum
1909 format, amidewin, bios up/down, volumeid, mac changerHocam, banı manuel spoof atarak mı kaldırdın ?
Keşke pc aldığım zaman bu Hardware ID ban hakkında bir bilgim olsaydı, asus anakart var. Kapsül koruması yüzünden kaldırmak zor ya.1909 format, amidewin, bios up/down, volumeid, mac changer
1 yıldır bu şekilde kaldırıyorum anakartım gigabyte
evet ben de hazır kasa aldım iyiki gigabyte anakart vardıKeşke pc aldığım zaman bu Hardware ID ban hakkında bir bilgim olsaydı, asus anakart var. Kapsül koruması yüzünden kaldırmak zor ya.
çok doğru onaylı üyeye valorantta ne zaman hile gelse baya kişi tarafından kullanılacak ve insanlar ban yiyecekSevgili adminler herkes kullansın diye çok fazla talep olduğu için valorant hilesini onaylı üyeye kadar düşürmüşsünüz ama forumda gördüğüm kadarıyla eskiden 1 tane banlandım diye konu açılmazdı şimdi herkes çatır çatır ban yiyor ya komple kaldırın hileyi yada üye grubunu yükseltin ban yemeden oynayalım aynı kedinin önüne zehirli ciğeri koyup ta yersen ölecen yemessen aklı orda kalacak 3 ay ban yemekten sıkıldık nacizane tavsiyem budur yani yakalanan bir hileyi foruma koyupta insanları 3 ay ceza aldırmanın bir mantıgı var mıdır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?