dword reborn hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Öncelikle Selamlar Dostlar Benim Bir Mazeretim Olacaktı. Biliyorsunuz ki Wolftü Bir Sürü Silah Bıçak Karakter Tabanca Vs. Geldi Hile Sorunsuz da Fakat Güncellenecek mi Merak Ediyorum Wolftü Real İnventory de ki Silahlar Filan Reborn da Yok. Tetra - Rin Özel Versiyon Geldi Onlar da Yok Maalesef ki Oyunun Güçlü Karakterlerinden 10. Yıl Karakterleri de Yok Hile de Hilenin Paylaşıldığı Konuya Baktım Fakat Açıklama Göremedim. Hileyi Güncellerseniz Eminim Daha İyi Olur Çünkü Artık Ateş & Barut Dirilişler de İşe Yaramıyor. Silahlar da Öyle Biliyorsunuz Ulti Legend Nerf Yedi Yerine Elwerici Legend ve Ulti Legend Pro Geldi. Yakın Zamanda Zaitsev BLK+ Nerf Yiyip Kar 98K Legend Onun Yerine Geçecek. Yani Umarım Hileyi Güncellerseniz. Ve Bazen Hile Otomatik Deaktif Oluyor Silahlar Çalışıyor Ama Karakter 300 iken 200 Canlı Oluyor Tıfıla Geri Dönüyor. Takla Filan Çalışmıyor. Tekrar Kapatıp Açmamız Gerekiyor. Ama Umarım Güncellersiniz. Saygılarımla:)

vUNXPCTD
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Başka oyunlara odaklındılar rige elusyum ros gibi oyunlara.

Ama nader abi vip 9 cıkartcakcı beklemede kal :D

Geri Gelen Biri
Ultra Üye
6 HİZMET YILI
Wolftu için guncellemeler biraz zor ama biraz bekle artık odak noktaları yeni oyunlar.

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Şuanda wolftü için bir haber yok,yakın zamanda güncelleneceğini sanmam.Şuan RoE'ye önem veriliyor

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
9 HİZMET YILI
XWolf Hilesine Bakmanı Tavsiye Ederim Şuan Güncelenmekde iyi Forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...