7 Mar 2017 #1 dewo1905 D Üye Katılım 7 Mar 2017 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ! SİSTEM 1'İ DOĞRU ŞEKİLDE YAPIYORUM ONAYLANDI DİYO YAZI YEŞİL OLUYO FAKAT SONRA HİLEYİ KAPATIP AÇINCA YİNE ONAY İSTİYO YİNE YAPIYORUM AYNI İŞLEMİ OLMUYO LÜTFEN YARDIM EDİNİZ!
LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUNUZ! SİSTEM 1'İ DOĞRU ŞEKİLDE YAPIYORUM ONAYLANDI DİYO YAZI YEŞİL OLUYO FAKAT SONRA HİLEYİ KAPATIP AÇINCA YİNE ONAY İSTİYO YİNE YAPIYORUM AYNI İŞLEMİ OLMUYO LÜTFEN YARDIM EDİNİZ!
7 Mar 2017 Yasaklandı #2 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI RE: DWORD *** ONAYI SORUNU Dostum Random Dosyasını Klasore Deıl Masaustune Al Yonetıcı Olarak Ac Olur DIKKAT Sadece Masaustune At klasore deıl
RE: DWORD *** ONAYI SORUNU Dostum Random Dosyasını Klasore Deıl Masaustune Al Yonetıcı Olarak Ac Olur DIKKAT Sadece Masaustune At klasore deıl
7 Mar 2017 Moderatör #3 CauSXOXO We Love TESLA ⚡️ Kurucu Katılım 13 Eyl 2015 Mesajlar 1,301 Çözümler 16 Tepki puanı 4,569 Ödüller 16 Yaş 95 10 HİZMET YILI RE: DWORD *** ONAYI SORUNU modem resetleyin ip niz değişsin. sonra tekrar onaylayın ama ip'nizin değiştiğinden emin olun yoksa olmaz
RE: DWORD *** ONAYI SORUNU modem resetleyin ip niz değişsin. sonra tekrar onaylayın ama ip'nizin değiştiğinden emin olun yoksa olmaz
7 Mar 2017 #4 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI RE: DWORD *** ONAYI SORUNU Konu başlığını bütünüyle büyük harfle girmek yasaktır.Kilit.