farklı bir sorun var o zaman eskisindede işlemiyordu real inventory açınca işliyordu kısa sürede düzeltirler ilk remake zaten kaç kere daha güncellenir sen bi kaç şey deneyerek oyna bulursun belki bişeyler
selamun aleykum öncelikle site yöneticilerine ve hile yapımında emeği geçenlere teşekkür ederim. kaç gündür oynamıyordum hile olmadığı için. indirdim ve oynadım en ufak hata olmadı ve su an oyunu aşşağıya alıp yazıyorum hile gayet sorunsuz çalışıyor emeği geçenlere tekrardan teşekkür ederim.
ABİ BEN ASA ATLYNCA YADA DUSUNCE KURT OLARAK GOZKMESIN DIYE BIDE HER VURDUDNA KURT SAYMASIN DIYE INVEMTOYU AÇARKEN SLAHI YRLESTIRDIKTEN SONRA KAPATIYOM 3 ADAM VURDUKTAN SONRA AH HATASI OLUYO ÇOZUMU YOKMU
ABİ BEN ASA ATLYNCA YADA DUSUNCE KURT OLARAK GOZKMESIN DIYE BIDE HER VURDUDNA KURT SAYMASIN DIYE INVEMTOYU AÇARKEN SLAHI YRLESTIRDIKTEN SONRA KAPATIYOM 3 ADAM VURDUKTAN SONRA AH HATASI OLUYO ÇOZUMU YOKMU
Hilenin indirileceği yere gidiyorum o kadar siteden geçiyorum ve en sonunda bu siteye ulaşılamıyor ana makinesinin sunucu DNS adresi bulunamadı diyor :huh: :hasta: