Dword Ros Vip Yarı Fixlendi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba.Öncelikle hileyle oyuna giremeyenler olmuş şöyle izah edeyim.
Hileyi açmadan oyuna girin,oyuna 68 MB'lik güncelleme geldi onu güncellesin.Loader'ı yeniden başlatmak için izin isteyecek OK deyin.Yeniden başlasın ANA EKRAN gelene kadar bekleyin sonra çıkın.Sonra hile ile girebilirsiniz.

Biraz zaman geçtikten sonra aimbotun sapıtma sebebinin benim saçma ayarladığım aimbot settings yüzünden kaynaklanıyormuş.Bilgilendiren arkadaşlara teşekkür ederim.
İyi Forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Senin gibi sorun yaşayanlar bilgisiz insanlar olduklarından dolayı böyle sorunlar yaşıyor. Bir kere matematiksel olarak bir oran verebilmen için o beyin olması lazım, %90 oranını neye göre verdin onu merak ediyorum bu bir. İkincisi, aimbot tarafımda denenmiş olup sorunsuz ve stabil bir biçimde çalışmaktadır. Ayarları düzgün yapamıyorsan, bu senin problemin. Aimin sapıtmasının tek nedeni Aim smooth düzgün ayarlıyamaman, ek olarak scopelerde herhangi bir sorun olmayıp her türlü adama her türlü yerden kafa atmaktadır. Kolay gelsin.

Üye
8 HİZMET YILI
Senin gibi sorun yaşayanlar bilgisiz insanlar olduklarından dolayı böyle sorunlar yaşıyor. Bir kere matematiksel olarak bir oran verebilmen için o beyin olması lazım, %90 oranını neye göre verdin onu merak ediyorum bu bir. İkincisi, aimbot tarafımda denenmiş olup sorunsuz ve stabil bir biçimde çalışmaktadır. Ayarları düzgün yapamıyorsan, bu senin problemin. Aimin sapıtmasının tek nedeni Aim smooth düzgün ayarlıyamaman, ek olarak scopelerde herhangi bir sorun olmayıp her türlü adama her türlü yerden kafa atmaktadır. Kolay gelsin.
Hocama kesinlikle katılıyorum bu oranı nası verebılyıorsun.Bu hıleyı bende kullanıyromu ayarları adam gıbı yapabılırsen emin ol calısmıyacak hiçbirşey yok birde birşeylerin bozuk olması cok normal ALLAH Yapcııs degil..

Süper Üye
8 HİZMET YILI
Aimbot ayarlarını kendine göre yapcaksın kardeş, senin gibi sürekli aynı dertten müzdarip olup yazan arkadaşlar var onlarada bizzat anlatıyorum nasıl yapılacağını. Konuda verilen ayarlar birer örnek siz kendinize en uygun ayarı bulacaksınız. Kaç haftadır oynuyorum lige bile yükseldim bir kez olsun sıkıntı yaşamadım. Hilede sorun var diyebilmeniz için genelin sıkıntı yaşaması gerekiyor birkaç kişi dışında böyle bir sıkıntı yaşayan görmedim oda ayarı yapamamanızdan mütevellit.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Hahahah peki ben açıkcası kendimde yaşadığım hatalarımı dile getirdim.Bunu sen düzgünde de söyleyebilirsin.Ayrıca verdiğim oran matematiksel emin ol yaşadığım hataları kıyaslarsan hepsini düzgün bir şekilde,matematiksel olduğunu ve doğruluğunu hesaplarsınhBen insan gibi yazdım.Sen de insan gibi hatalar sende diyebilirdin.Ama nerde? 3 yıl önce tanıdığım nader hala aynı nader. .Şimdi birde cevap verdim diyede banlarsınız beni hadi kolay gelsin.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Aimbot ayarlarını kendine göre yapcaksın kardeş, senin gibi sürekli aynı dertten müzdarip olup yazan arkadaşlar var onlarada bizzat anlatıyorum nasıl yapılacağını. Konuda verilen ayarlar birer örnek siz kendinize en uygun ayarı bulacaksınız. Kaç haftadır oynuyorum lige bile yükseldim bir kez olsun sıkıntı yaşamadım. Hilede sorun var diyebilmeniz için genelin sıkıntı yaşaması gerekiyor birkaç kişi dışında böyle bir sıkıntı yaşayan görmedim oda ayarı yapamamanızdan mütevellit.
Teşekkürler kaça ayarlayayım?

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Dediğim gibi sana en uygun ayarı bulacaksın kardeşim, mouse hassasiyetine göre. Fov:90 Smooth: 4 olarak kullanmaktayım bir sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle svd ile kaçışı yok kimsenin direkt kafadan alıyor.
Teşekkür ederim.

Herkesin menfaatince kankisin bu hayatta.
Süper Üye
8 HİZMET YILI
kardeşim konuyu uzatmaya gerek yok en güzel açıklamayı nader patron yaptı

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hala üsluptan bahsediyor arkadaş, sen beni 3 yıldır tanıyorsun ama beni burada 8 yıldır tanıyan arkadaşlarda var, benim üslubum her zaman dobra ve aynıydı, kişiye göre ben ağız değiştirmem. Cahil cahilse, bilgili bilgiliyse söylerim. Sana cahilsin demiyorum, bilgisizsin de demiyorum. KONU OKUMAYI BİLMİYORSUN. Konuda ve yorumlarda aim smoothun ve aimbotun nasıl sensivity ne göre ayarlanması gerektiği ve terimlerin işlevleri yazıyor, okumanı öneririm. İyi günler.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Hala üsluptan bahsediyor arkadaş, sen beni 3 yıldır tanıyorsun ama beni burada 8 yıldır tanıyan arkadaşlarda var, benim üslubum her zaman dobra ve aynıydı, kişiye göre ben ağız değiştirmem. Cahil cahilse, bilgili bilgiliyse söylerim. Sana cahilsin demiyorum, bilgisizsin de demiyorum. KONU OKUMAYI BİLMİYORSUN. Konuda ve yorumlarda aim smoothun ve aimbotun nasıl sensivity ne göre ayarlanması gerektiği ve terimlerin işlevleri yazıyor, okumanı öneririm. İyi günler.
Doğru ama okumadım değil görmedim.Teşekkürler.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Dediğim gibi sana en uygun ayarı bulacaksın kardeşim, mouse hassasiyetine göre. Fov:90 Smooth: 4 olarak kullanmaktayım bir sıkıntı yaşamıyorum. Özellikle svd ile kaçışı yok kimsenin direkt kafadan alıyor.
Şimdi farkettim de bende Smoot ayarı yok.Distance ve FOV var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...