26 Mar 2016 Yasaklandı #1 x60 X Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2015 Mesajlar 523 Tepki puanı 6 Yaş 101 10 HİZMET YILI Dwrod team ben speed hack ı sadece bi tuşa basınca çalışmasını istiyorum ama base dönme gibi deil . Mesela w tuşu ayarladım w tuşuna basınca hızlı gitcek w tuşunu bırakınca normal hızla gidicek Yardım edermisiniz ?
Dwrod team ben speed hack ı sadece bi tuşa basınca çalışmasını istiyorum ama base dönme gibi deil . Mesela w tuşu ayarladım w tuşuna basınca hızlı gitcek w tuşunu bırakınca normal hızla gidicek Yardım edermisiniz ?
26 Mar 2016 Moderatör #2 LeftSpace aka panic.rs Kurucu Katılım 18 Haz 2015 Mesajlar 3,379 Çözümler 50 Tepki puanı 13,156 Ödüller 22 Sosyal 10 HİZMET YILI Kod: if(GetAsyncKeyState(0x57)<0){ // Speed hack on } else { //SpeddHack Off } W Tuşuna Ayarlı Programlama Dili C++
Kod: if(GetAsyncKeyState(0x57)<0){ // Speed hack on } else { //SpeddHack Off } W Tuşuna Ayarlı Programlama Dili C++
26 Mar 2016 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 x60 X Seçkin Üye Katılım 18 Kas 2015 Mesajlar 523 Tepki puanı 6 Yaş 101 10 HİZMET YILI Cvp: RE: DWORD Team Bakarmısınız LeftSpace' Alıntı: Kod: if(GetAsyncKeyState(0x57)<0){ // Speed hack on } else { //SpeddHack Off } W Tuşuna Ayarlı Programlama Dili C++ Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler Left ama bu tür vb de olmuyomu ?
Cvp: RE: DWORD Team Bakarmısınız LeftSpace' Alıntı: Kod: if(GetAsyncKeyState(0x57)<0){ // Speed hack on } else { //SpeddHack Off } W Tuşuna Ayarlı Programlama Dili C++ Genişletmek için tıklayın ... Teşekkürler Left ama bu tür vb de olmuyomu ?