- Konuyu başlatan
-
☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Programla diline gerek yok dostum edit ve video düzenleme programlatina gerek varlütfen bana bunun gibi programları düzenlemek için öğrenmem gereken programlama dillerini söyler misiniz?
İyi de olsa kötüde olsa bir şekilde en basit şekilde edit yapma fikri veriyoruz dostumBenim yarar şahsen
güzel olmuş knk lakin bana eskileri hatırlattı ya eskiden ne intro yapardık wolftü oynarken falan XD vay be❇❇ ❇❇
forumun en efsane delisinden yine deli edecek bir konu daha
Evet dostlar bugün sizlere cap cut programı ile kendi yapmış olduğum
intro ya dönüştürdüğüm sonrasında intro edit yaptığım çalışmayı anlatacağım
program üzerinde yaptığım editi aşamalı aşamalı resimler üzerinde anlatacağım
❇❇ ❇❇
Ekli dosyayı görüntüle 88132
Ekli dosyayı görüntüle 88134
Ekli dosyayı görüntüle 88133
❇❇ ❇❇
katy perry müziğini sevdiğim için
kullandığım müzikte "te te tek mi" bölümüne dikkat ettiğimden dolayı edit
yaparken bu bölüme sarsıntı efekti eklemek daha çok hoşuma gitti
efekt seçme falan ve müzik ayarladığım için 7 saniyelik video
yapması benim 1.5 saatimi aldı render yapımını ve internete upload
etmesini de katarsak kısa bir video yapmak en uygunu oldu
sizlerde cap cut ile güzel editler
çıkarabilirseniz beni de yorumlarda etiketleyin
Evet dostumcap cut pcye kurabiliyormuyuz
At bir kisa video bana üzerine efekt girişleri yaparız arkaya fon müziği olarak ekleriz birşeylerçok iyi yaa hemen benim twitch vuruş kliplerimden edit yapıyorsun kanal introsu yapıyorum
Capcutin nasıl kullanılabileceğini kısa ve öz anlattım istersen adobe ile ilgili ders videoları atabilirim sanalütfen bana bunun gibi programları düzenlemek için öğrenmem gereken programlama dillerini söyler misiniz?
Üzerine bu dediğim renderı uygularsam geçişlerde logo görünnüyor dostum bende %70 görünürlukte kullanıyorumeline sağlık, gidişat güzel ama arada gelen bir logo var onun oraya sıkışması hoş olmamış. sanırım logo sana ait onu tek renk şeffaf tüm video uygulasaydın geçişlerde ortada sebesiz gözükme yerine daha hoş duracağını düşünüyorum.
render yerrine genelde üst segmente png olarak atıyoruz ayarını kısıyoruz yapıştırıp geçiyoruz manasında dedim aslında. ama eline sağlık eğitim için yararlı bir yok. teşekkürlerÜzerine bu dediğim renderı uygularsam geçişlerde logo görünnüyor dostum bende %70 görünürlukte kullanıyorum
Bu videoyu eğitim içerik olarak yaptım zaten daga iyisi film gibi yapılabilir
dediğin şekilde de yapılabilir ama ben katman katman olarak uğraşmayı fazla sevmiyorumrender yerrine genelde üst segmente png olarak atıyoruz ayarını kısıyoruz yapıştırıp geçiyoruz manasında dedim aslında. ama eline sağlık eğitim için yararlı bir yok. teşekkürler
doğru diyorsundediğin şekilde de yapılabilir ama ben katman katman olarak uğraşmayı fazla sevmiyorum
renk,ton,parlaklık,opaklık bunlara bir kere girdin mi çıkması zor oluyor
Direk olarak öğretebiliriz dostumlütfen bana bunun gibi programları düzenlemek için öğrenmem gereken programlama dillerini söyler misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?