knkam sebebıne baktın mı cunku wndows surumle alakalı degıl gıbı
21h2 tavsie edeirm formdakı tum hılelerı sorunsuz acıyor
Tesekkur ederim.21h2 (os buid 19004.3086)
Dusurme methodunu denedim ama yine calismamisti temiz bir kurulum yapmam gerek galiba.Ben Win 10 21h2 kullanıyorum. Valorant, Lol ve Pubg Dword hilelerini sorunsuz kullanıyorum. 1 2 gün önce benden izinsiz pc'em 22h2'ye yükseltti sürümü ama onu düşürebiliyorsun tekrardan. Öyle bir sorunla karşılaşırsan düşürürsün
Dwordu bugun itibariyle hic kullandiniz mi dt ud durumu nedir bilgi verebilir misiniz?En uyumlu Windows sürümü 1909 genelde. Hileler bu sürüm üzerine yapılıyordu eskiden, hala bu sürümdeyim ve ara sıra Valorant hilesini kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor. Şimdi tabii güncel Windows sürümlerine adapte ettiler. Fakat garantiye almak istiyorsan 1909 deneyebilirsin.
Legit bir şekilde 2 el attım ve ban yemedim. Ud şuan. Ama arkadaşım 2. kez ban yedi.Tesekkur ederim.
Dusurme methodunu denedim ama yine calismamisti temiz bir kurulum yapmam gerek galiba.
Dwordu bugun itibariyle hic kullandiniz mi dt ud durumu nedir bilgi verebilir misiniz?
Sanirim rapor yeme ile alakali bi durum galiba. Legit olduktan sonra sorun yasayan cok az galiba.Legit bir şekilde 2 el attım ve ban yemedim. Ud şuan. Ama arkadaşım 2. kez ban yedi.
Valla yiyor muyum bilmiyorum ama toplasan 100 maçın 7 8 inde report yemişimdir. En azından alta hile diye yazanlar o kadardı. Bugün 2maçın birinde 29 diğerinde 19 vurdum ama 13-0 bitti 19-0-1 ölmeden bitirdim. Duvara aim tutmamak, adam olmadığını bildiğin halde normalde bakacağın yere bakmak, gerekirse ölmek. Adamlar başka sideye giriyorsa bunun infosu yoksa oyun bilgine bağlı olarak hareket etmek. Ve ben vurduğumu genellikle flick atarak vuruyorum. Bunlar sanırsam beni banlatmadı şuana kadar ama yakında yerim herhaldeSanirim rapor yeme ile alakali bi durum galiba. Legit olduktan sonra sorun yasayan cok az galiba.
Ben normalde hileue karsi birisiyim daha once hic kullanmadim ama artik hirs yaptigim icin biraz ben de tadini almak isitiyorum. Biliyorum sonunda spoofer vs ugrasacagim ama en azindan biraz hirsim gecerValla yiyor muyum bilmiyorum ama toplasan 100 maçın 7 8 inde report yemişimdir. En azından alta hile diye yazanlar o kadardı. Bugün 2maçın birinde 29 diğerinde 19 vurdum ama 13-0 bitti 19-0-1 ölmeden bitirdim. Duvara aim tutmamak, adam olmadığını bildiğin halde normalde bakacağın yere bakmak, gerekirse ölmek. Adamlar başka sideye giriyorsa bunun infosu yoksa oyun bilgine bağlı olarak hareket etmek. Ve ben vurduğumu genellikle flick atarak vuruyorum. Bunlar sanırsam beni banlatmadı şuana kadar ama yakında yerim herhalde
Tadını alırsan bırakmazsınBen normalde hileue karsi birisiyim daha once hic kullanmadim ama artik hirs yaptigim icin biraz ben de tadini almak isitiyorum. Biliyorum sonunda spoofer vs ugrasacagim ama en azindan biraz hirsim gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?