Doğrudur aga Değerli yorumların için teşekkür ederimhayır normal bir oyuncu nasıl görüyorsa o şekilde sadece box esp'nin yerine chams eklemişler gibi düşün rakip yine aynı şekilde mor round sonları fln aynı normal bir oyuncu gözünden yapılan eklemeler chams+health bar+name ama çok kaliteli bi esp gerçekten samimiyetle söylüyorum
teamswap değilevet teamswap zaten
en son yazdığım yorumları kontrol ederseniz teamswap olmadığını açıkladım ve gerçekten sizi tebrik ederim üzerinde gerçekten çok uğraşmışsınız emeğinize sağlık şuan güncel rankım plat 2teamswap değil
600 mesaj mı lazım kullanabilmek için ?
sevindim kankam adına baya sevmişsin gördüğüme göre darısı bizim başımıza bir sorunun var mı nasıl sence güzel mi.şuan güncel olarak 4 saattir aralıksız oynuyorum ve hiç bir problem söz konusu değil gerçekten çok başarılı bir yazılım kullanmadan önce teamswap zannetmiştim ve beni çok şaşırttı olay tamamen bakış açımdan farklıymış gerçekten sorunsuz profosyonel şekilde yapılmış
evet güzel fakat external bir esp yerine internal aim+esp yapılabilirdi umarım diğer projelerde görüntülerizsevindim kankam adına baya sevmişsin gördüğüme göre darısı bizim başımıza bir sorunun var mı nasıl sence güzel mi.
I hope so too, but this chams is already op since you could position well and hold an angle with a great advantage.evet güzel fakat external bir esp yerine internal aim+esp yapılabilirdi umarım diğer projelerde görüntüleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?