Onaylı Üye
hayır dostum sadece merak ettim çünkü 600 mesaj biraz zor benim için günüm dolu geçiyor siteye zaman ayıramıyorum valorant hilesi de benim için imkansız gibi duruyor o yüzden sormuştum teşekkürler tekrardan iyi forumlarDusmes ve dusurulucegini sanmıyorum efendim çünki önceki hilede herkez e açılmıştı herkez teker teker hwid Ban yedi anlamıyorum boş yere hwidmi yemek istiyorsunuz
Tam olarak bunu düşünüyordum, sadece Wallhack ile kazanmaya yardımcı oluyor, aimbot ile sadece düzeltmeyi hızlandırarak yoluna girebiliyordu.aimbot eklenmesi hilenin fix yemesini hızlandırır
Ban yersen ne olcak gider bakişte bu kadar güvenerek kullanabilirsiniz
hesap checkliyorum elimde bunun gibi bir kaç hesap daha var bilinçli olarak önceden de kullandım zatenBan yersen ne olcak gider bak
Hesap boostlayip sattinmi hixhesap checkliyorum elimde bunun gibi bir kaç hesap daha var bilinçli olarak önceden de kullandım zaten
kendim 2 diamond 1 platin hesap kasıp sattım fakat başka birisini boostlamadımHesap boostlayip sattinmi hix
Hata değil oyundan kaynaklı bir sorun olabilirbazen buz kutusunda ve düşmanların hiçbir zaman göstermediği cennette hata var
çünkü süper üye ve üstü değilsin. 600 yorum yapman lazım hesabında 2 ay once açılmış olması lazım ki sen 2021 de açmışsın 600 yorum kas, gereksiz yorum yapmaktan kaçıngiremiyorum aga beee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?