me too, please take careBen ile birlikte şuan 3 kişi 3. parti yazılımdan ban yemiş durumda bazı şahsiyeti olmayan insanlar oyun içinde bu hilenin linkini falan atıyor lütfen yapmayın şuanlık 3 ama belkide ban yiyipte şuan haberi olmayanlar bile vardır
Hocam o yüzden bir süre bekleyeceğim.Sanırım dün Ban dalgası oldu dün baya kişi Ban yedi hile detected mi bilmiyoruz
Hile açmadan nasıl ban yedin?Bugün yeni pc geçtim internet kafede kek açmadan test ettim direkt ban galiba fix olabilir
Şöyle hocam sbaah girdim ikidebir atıp val 5 diyor sonra 5 tane hesapa girdim ard arda kalıcı uzaklaştırmaHile açmadan nasıl ban yedin?
aynen bende şimdi denedim 2 spike hucum attım sorun yok, normalde hwid yediğimde 1 oyunda atıyordu banı oto şimdi atmadı.Bende dün maç ortasında ban yedim ama hwid değil başka hesap ile oyuna girebiliyorum
hwid ban yediğiniz en az 10 oyunda belirli olur.aynen bende şimdi denedim 2 spike hucum attım sorun yok, normalde hwid yediğimde 1 oyunda atıyordu banı oto şimdi atmadı.
Doğrudur hocam ama ben net kafe de yeni açtım yeni bir pc de sıfır tertemiz direkt ban attıhwid ban yediğiniz en az 10 oyunda belirli olur.
Kısacası HWID ban yemişsiniz, bende spoofer var o yüzden sorun yok da DWORD ESP çok stabil çalışıyordu umarım sıkıntı yoktur.sizin ilk çıkarttığınız hile zamanında hilenizi kullanıyordum. ozaman ban yemiştim sonra tekrar hesap açtım ve 1 spike hucum oyunu bitmeden ban atıyordu. ondan dolayı dedim
aga benim bahsettiğim zaman 1 sene öncesiKısacası HWID ban yemişsiniz, bende spoofer var o yüzden sorun yok da DWORD ESP çok stabil çalışıyordu umarım sıkıntı yoktur.
Daha hwid yemedimHocam o yüzden bir süre bekleyeceğim.bizi bulur böyle şeyler hep çok kişi ban yedi , diğer süper üyeler de ban yiyecek mi ya da hwidi yiyecek misiniz bakalım ona göre detect ya da değil diyebilelim. Umarım değildir .
yok knk sadece onlari goruyosunBence geliştirilebilir eminimki kendi takımıyla karıştıranlar vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?