Bu sitedeki anlatılanları deneyiniz. (Mümkünse telefondan aç siteyi daha kolay olur)Secure boot kapatamıyorum, Bios açılıyor orda problemim yok ancak bios'ta hiçbir işlem yapamıyorum, ne şifre belirleme ne başka bir şey ne yapabilirim ?
bios: Asus x542ur 309 bios sürümü (Kilitli gibi bir şey bios hiç bir işlem yaptırmıyor)
hayır bende hiç olmadı böyle bir şeyOyun random bir şekilde kapanıyor. Hiç böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu ?
Olmuyor hocam sekmeler arası geçişten başka bir yere sokmuyor. Bios'taBu sitedeki anlatılanları deneyiniz. (Mümkünse telefondan aç siteyi daha kolay olur)
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Sekmeler içerisinde advanced mode gibi bir yazı görebiliyor musun ?Olmuyor hocam sekmeler arası geçişten başka bir yere sokmuyor. Bios'ta
secure boot acikkende calisiyor olmasi gerek windows sürümün kac ?Secure boot kapatamıyorum, Bios açılıyor orda problemim yok ancak bios'ta hiçbir işlem yapamıyorum, ne şifre belirleme ne başka bir şey ne yapabilirim ?
bios: Asus x542ur 309 bios sürümü (Kilitli gibi bir şey bios hiç bir işlem yaptırmıyor)
Yes, 594 messages left xD.i m just waiting for my self to be an verified member to use it
Süper üye yapmalarındaki sebep valorant hilesi kolay yapılmıyor (diye sanırım) süper üyenin bir altı seçkin üye olduğu için ve genel itibarıyla seçkin üye olmak süper üye olmaktan çok daha kısa sürede daha kolay olunabildiği için öyle dedim ''kendimden tamamen bağımsız bir şekilde'' konuya o şekilde bakarsan bunu kullanmak isteyen kullanıcı şu an her konuya belli belirsiz alakalı alakasız bir ton yorum yapmak zorunda ve belki de yapıyor. Benimki fikirdi zaten 21h1 versiyonunu kullanıyorumDaha çok, “ben seçkin üyeyim o yüzden seçkin üye olsun” diyorsun gibime geldi.
In the end those 600 messages are going to become spam messages since everyone is crazy to get those 600 comments ...bencede fazlaa 600 mesaj nereye yazayım ya
600 yapmadan kullanabilsen hile 1 hafta olmadan gg olurdu hile uzun gitsin diye 600 mesaj brobencede fazlaa 600 mesaj nereye yazayım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?