Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Loaderdan çalıştırıyorum oyunu açın yazısı geliyor oyunu açıyorum biip sesi geliyor siyah ekranda kalıyor oyun kapanıyor çözümünü bilen var mı?

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
windows 10 sürümüne sahibim
sürümüm 21h2
hile açılmıyor sebepi sürümden dolayımı ?
Post automatically merged:

Loaderdan çalıştırıyorum oyunu açın yazısı geliyor oyunu açıyorum biip sesi geliyor siyah ekranda kalıyor oyun kapanıyor çözümünü bilen var mı?
windows sürümün kaç ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
İlk maçın 3 yada 4 raundunda ban yiyor hesaplar güncelleme gelmesi gerekiyor detected olmuş hile

Ölüm Ölüm dediğin nedir ki gülüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
güzel anlatılmış deneyeceğim.

Ultra Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Hey guys, just tested the hack again so you don't have to. It still is not working for me. I'm on Windows version 20H2 in Valorant's Asia server. The game stays on a black screen and crashes almost immediately after the beep. If the hack starts working for you please update the people here so everyone can know. Thanks!

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
oyunu çalıştır kısmına geliyorum oyunu açıyorum fakat oyun siyah ekranda kalıyor ve hileyle birlikte oyun kapanıyor sanırım güncellenmesi gerekiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Now I think it's detected which one to use for the main account. recommend not to use Ban can play up to 2 days. Any brother who can play more than 2 days, please share information.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hileyi önce açıyorum 2.cmd oyunu açınız diyor onuda yapıyom sonra oyuna girerken dıt sesi geliyor direk atıyor yardımcı olur musunuz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...