Ultra Üye
I've had a similar experience using this hack for the past couple of weeks. I always get banned in about 1-2 days if the hack is active, no matter my gameplay. I can be playing like a complete bot getting no kills or straight up killing people through smokes/walls and the result is the exact same. If I don't run the hack, I don't get banned so the problem isn't with my HWID spoofing method either. Would like to hear other people's experiences.My brother tried to play it safe. But it's not safe at all. Played one day and got banned. I think the rate is about 80-95% flat.
I'm about to play the 2nd save now. that used to play up to 2 days
Post automatically merged:
Has anyone used it yet? and can be used up to how many days, let's share information
Not really. I get banned in 1-2 days with the hack and have to create a new account and spoof my HWID to keep playing.is it undetected ?
Hocam şuan 5. Gündeyim ban yemedim. Spoof yaparken ne yapiyorsun ? Spoof ile 3 gün falan oyna hilesiz büyük ihtimal yine ban yiyeceksinBunun onaylı üyeye çekilmesi çok saçma oldu önceki hesabımı Gold'dan Immortal 2'ye kadar sorunsuz kasmıştım. Neredeyse 1 ay boyunca detectlenmedi ban yemedim, ne zaman ki onaylı üyeye geçti hemen 2. gün ban yedim. Şuan da spoof yapıyorum hilesiz oynayınca sorun yok ama hileyi açınca 1-2 gün sonra ban atıyor. Tamam herkes kullansın falan ama böyle olunca hilenin bir anlamı kalmıyor.
Hocam hwid banın var bunu anlamak zor olmamalı.bu siteye güvenim sonsuz oldugu için girdim 1 el oynamadan ban yedim demekki hiç kimseye güvenmiceksin
harbi ya üye modunada gelse efsane oluraçılırsa güzel olur ya :/
bilader 2 güne onaylı üye olabiliyosun ztn adamlar ne yapsın daha 50 mesaj sadece senin ztn 20 mseajın var sana verilen mesaj sınırı 15 falan olması lazım 2 saat içinde düzgün bir şekilde ( spam olmasın ) mesaj at sende kullanharbi ya üye modunada gelse efsane olur
Reis o kadar haklısınki gerçekten , ben bile kullanmamaya rağzıyım şunu düzeltip süper üye yapsınlar , hiç üşenmem kasarım o mesajı umrumda değil yeterki detected olmasın , bu arada spoof olarak ne kullanıyosun bende ban yiyiorumBunun onaylı üyeye çekilmesi çok saçma oldu önceki hesabımı Gold'dan Immortal 2'ye kadar sorunsuz kasmıştım. Neredeyse 1 ay boyunca detectlenmedi ban yemedim, ne zaman ki onaylı üyeye geçti hemen 2. gün ban yedim. Şuan da spoof yapıyorum hilesiz oynayınca sorun yok ama hileyi açınca 1-2 gün sonra ban atıyor. Tamam herkes kullansın falan ama böyle olunca hilenin bir anlamı kalmıyor.
katılıyorumBunun onaylı üyeye çekilmesi çok saçma oldu önceki hesabımı Gold'dan Immortal 2'ye kadar sorunsuz kasmıştım. Neredeyse 1 ay boyunca detectlenmedi ban yemedim, ne zaman ki onaylı üyeye geçti hemen 2. gün ban yedim. Şuan da spoof yapıyorum hilesiz oynayınca sorun yok ama hileyi açınca 1-2 gün sonra ban atıyor. Tamam herkes kullansın falan ama böyle olunca hilenin bir anlamı kalmıyor.
aynı şekil hile ilk cıktıgı 1 ay 2 radyant 1 immo2 hesap kasıp sattım 0 bandı sonradan harbor guncellemesınden sonra bir şey olduBunun onaylı üyeye çekilmesi çok saçma oldu önceki hesabımı Gold'dan Immortal 2'ye kadar sorunsuz kasmıştım. Neredeyse 1 ay boyunca detectlenmedi ban yemedim, ne zaman ki onaylı üyeye geçti hemen 2. gün ban yedim. Şuan da spoof yapıyorum hilesiz oynayınca sorun yok ama hileyi açınca 1-2 gün sonra ban atıyor. Tamam herkes kullansın falan ama böyle olunca hilenin bir anlamı kalmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?