Hayır saçma olur forumda riot çalışanı bir eski üye kesinlikle vardır anında fix olur tahminimbir önerim var 600 mesaj okey yine kalsın ama forumda geçirdiği yıla göre bazı kullanıcıların kullanmasına izin verilemez mi ben bu forumda 4 senedir varım 3 5 ay girmiyorum arada canım sıkılınca oyunlara hile arayınca vs geliyorum çok oyun oynadığımda yok hiç bir hilenizden ban yemedim çünkü hep düzgün kullandım belki çok sık oyun oynamadığım içindir vs vs belli yılın üzerindeki kullanıcılar için 600 mesaj düşürülebilir mi ?
Sitede parayla üyelik yükseltme diye bir şey yok sanırsam aktif olarak üyelik durmu yükseliyor (Kurallara uygun olarak forumlara katılma )knk nasıl üye oluyoz
knk paraylamı seçkin üye felan oluyoz
adam ban yedim dememişki kardeşim hızlıca elmasa kasmışRage oynuyorum ve plat kadar kastım nasıl ban yedin?
ben daha onaylı üye değilm hüüBen süper+ olana kadar fixlenir buda
Hiç emin olma o konuda, %100 eminim ki şuan kasmaya çalışıyor.Dostlar bunun fixlenmesi çok uzun sürer hiçbir riot çalışanın forumda süper üyeye kasacak hali yok ben süper olana kadar fixlenir demek yerine faydalı yorum atmaya devam edin
İşletim sisteminiz nedir ? Windows 10 ise 21h1 ve üzerini desteklemiyoruz. 1803-20H2 arası sürümlerde sıkıntısız çalışır.Hileyi aktif ettim oyuna girdim mavi ekran yedim ilk denememde. Gelismeleri yazicam
2. Denemem yine bu hatayi aldim ? Yardim edermisiniz
nopedoes this still works for 21h1 winver?
sad, thanks tho
Konunun devamına yazdığım yoruma göz atmanı tavsiye ediyorum. Ne kadar fesat olmuş bu insanların içi yav farklı anlamlarda çıkarabilirdiniz Caner'e verdiğim cevaptaki gibi bir düşünce mesela 59. sayfanın sonundaolum öyle demiş zaten
dostum 1909 a formatla pc yi mavi ekran iyyosun forumda yazıyor zaten üst sürüm windowslar mavi ekran yer diyeHata bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?