ben de xdgg ban yedim
yes its ban wave?This hack getting ban?
You serious?
You can get ban bc of reports. Probably all of them didnt care what we warned. My and other 6 testers accounts are still safe.Noooo i'm wanna getting super membee for hack valorant but this get banned???
3 ay ban yediysen reporttan dolayı kesinlikleBan yedik sonunda belli mi ettim bilmiyorum ama 3 ay yedim
evet suan test ediyorum 2 maç attım ban durumu yok haber vereceğim ban konusunda legit oynayarak tabi xdbugün 3 kişi ban yediğini söyledi hepsi rage oynayanlar ve win oranı çok yüksek olanlar ben legit oynuyorum hala ban durumu yok her el mvp olmama rağmen ban yemedim
Kanka legit oynuyosun 6 maç kazandıktan sonra geç başka hesapa bütün gün onla oyna ama hileyi kullanma bile. Ban yersen o hesaplar gidiyor spooflar devam edersin aynı düzende git. Bizim arkadaş ban yedi başta sonra girdi bi hesapa akşam hesap değiştirdi diğer hesabı gitti o hala devam ediyor.bugün 3 kişi ban yediğini söyledi hepsi rage oynayanlar ve win oranı çok yüksek olanlar ben legit oynuyorum hala ban durumu yok her el mvp olmama rağmen ban yemedim
(Günde 6 maçtan fazla atmadım bir hesapta
başka hesaba geçmeme gerek yok günde 2 3 el oynayıp çıkıyorum zaten can sıkıntısına giriyorumHesap paylaşımı kesinlikle yasaktır. Paylaşıldığı takdirde direk ban yersiniz bilginize.
Post automatically merged:
Kanka legit oynuyosun 6 maç kazandıktan sonra geç başka hesapa bütün gün onla oyna ama hileyi kullanma bile. Ban yersen o hesaplar gidiyor spooflar devam edersin aynı düzende git. Bizim arkadaş ban yedi başta sonra girdi bi hesapa akşam hesap değiştirdi diğer hesabı gitti o hala devam ediyor.
yok be. Garibanın yüzü güler mi ? 600 yorum cokinş bizede nasip olur
Val5 tam olarak nedir internetten araştırdığımda normal bi hata kodu olarak verilmiş valonun kendi sitesinde.Evet dostlar VAL 5 yiyor çoğu kişi şuan süper üye arkadaşlar kullanmayın bir süre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?