Griffin Premium
ben paylaştığım zaman konumu yine silecekler çünkü onaylanmayı bekleyen ayrı bir konun var diye bir sebep sunmuşlar kendi düşünceleriinsanlar spoofer arıyorlar paylaşırsan makbule geçer
bu durum valorantta mevcut olan tüm wallhacklarda bu şekilde oyun ilk çıktığı zaman böyle bir sorun yoktuwallhack in çalışma şekli normal mi acaba ? mesela takım arkadaşlarım özelliği açık veya kapalı farketmeden karşı takımdaki oyuncuları dibime gelirlerse görebiliyorum uzakta olduklarında sabit duruyorlarmış gibi gözüküyor, kısacası nerede olurlarsa an ve an göstermiyor. eğer bu durum sadece bende oluyorya ne yapmam gerek ?
aga sen süper üye bile değilsin nasıl kullandın bunuben paylaştığım zaman konumu yine silecekler çünkü onaylanmayı bekleyen ayrı bir konun var diye bir sebep sunmuşlar kendi düşünceleri
Post automatically merged:
bu durum valorantta mevcut olan tüm wallhacklarda bu şekilde oyun ilk çıktığı zaman böyle bir sorun yoktu
bilmiyordum dostum umarım onaylanır da forumdaki arkadaşlar faydalanırben paylaştığım zaman konumu yine silecekler çünkü onaylanmayı bekleyen ayrı bir konun var diye bir sebep sunmuşlar kendi düşünceleri
bu durum valorantta mevcut olan tüm wallhacklarda bu şekilde oyun ilk çıktığı zaman böyle bir sorun yoktu
ben kullandığımı iddia etmedim zaten bildiğimden dolayı söylüyorum oyundaki tüm internal cheatlerde bu problem var.Düzeltebileni görmedim fakat içinde teamswap bulunan hilelerde böyle bir sorun olmaması gerek yöneticilerle iletişime geçmeni tavsiye ederimaga sen süper üye bile değilsin nasıl kullandın bunu
kullanmışsın gibi geldi. k.b zaten spectral'ın yorumunu yanıtlayarak paylaştım yorumu görsün direkt diyeben kullandığımı iddia etmedim zaten bildiğimden dolayı söylüyorum oyundaki tüm internal cheatlerde bu problem var.Düzeltebileni görmedim fakat içinde teamswap bulunan hilelerde böyle bir sorun olmaması gerek yöneticilerle iletişime geçmeni tavsiye ederim
onun olması normal diğer oyunlarda da aynı şekilde yakınlaşmadıkça sabit görünüyor bazen göstermiyorwallhack in çalışma şekli normal mi acaba ? mesela takım arkadaşlarım özelliği açık veya kapalı farketmeden karşı takımdaki oyuncuları dibime gelirlerse görebiliyorum uzakta olduklarında sabit duruyorlarmış gibi gözüküyor, kısacası nerede olurlarsa an ve an göstermiyor. eğer bu durum sadece bende oluyorya ne yapmam gerek ?
Merak ettigim bişey var kendi takım arkadaşınızda aynı gösteriyor hilede aynı gösteriyor Aynı gösterdigi için kendi takım arkdaşınıza sıkabiliyormusunuz nasıl oluyor yoksa teamswap gibi bir şeymi var
evet dostum o yüzden oynarken takım arkadaşlarını iyi takip etmen lazım ya da isimlerini bilmen gerekirMerak ettigim bişey var kendi takım arkadaşınızda aynı gösteriyor hilede aynı gösteriyor Aynı gösterdigi için kendi takım arkdaşınıza sıkabiliyormusunuz nasıl oluyor yoksa teamswap gibi bir şeymi var
vallahi hocam suanlik ben kullanamiyorum hileyi fakat kullanicagim bir kac gune yorumum tamamlanir. paylassaniz iyi olur bence cok kisi spoofer bekliyoreğer çok istek gelirse lydian spoofer kırek paylaşabilirim
monitor id changer
harddisk serial changer
anakart serial system uuid changer
monitor id changer
mac adress changer
reset network
size düşen tek şey bios update yapmak
Ekli dosyayı görüntüle 70919
Anladım hocamfazla belli etmeden yani
insanların işine yarayan yorumlar yap gidipte açılan konu altına "kfkjkjr-gwe3" gibisinden random atma veya kısaca "eyw-sğl" gibi cevaplar verme bu şekilde bir süre devam edersen süper üye olabilirsin600 mesaj nasil yapayim kanka her konuya mesaj mi yazayım anlamadim ki sen ne tavsiye ediyorsun
Kesinlikle sana katılıyorum zaten öyle yorumları spamlıyoruminsanların işine yarayan yorumlar yap gidipte açılan konu altına "kfkjkjr-gwe3" gibisinden random atma veya kısaca "eyw-sğl" gibi cevaplar verme bu şekilde bir süre devam edersen süper üye olabilirsin
Sanmıyorum hocam farklı hileler de kullandım fps düşüklüğü sıkıntısı yokAnladım hocam
Bu hile oyunda fps düşüklüğü yaratıyor mu biliyor musunuz?
hile cmd üzerinden çalıştığı için oyunda pek bir fps kaybı yaşanacağını zannetmiyorumAnladım hocam
aynen öyle çünkü fazla bi eklenti yok hiledehile cmd üzerinden çalıştığı için oyunda pek bir fps kaybı yaşanacağını zannetmiyorum
20 kill şahsen ben önermiyorum ideal 10-15 kill arası almalısın yüksek ranklarda.belli etmesem her maç 20kill altı alsam ama hep aynı hesapla oynasam ban yermiyim ?
hayır ben oynuyorum hep aynı fps değerleri arasında gidip geliyorAnladım hocam
sen yinede dereceli giriyorsan 6 maçtan sonra o hesabta başka oyun atma ertesi günde başka hesabına gir ben öyle yapıyorum, adminler yazmışsa bir bildikleri vardır elbetbelli etmesem her maç 20kill altı alsam ama hep aynı hesapla oynasam ban yermiyim ?
peki 10 15 kill alsam ama hep aynı hesap ban yermi çünki sürekli hesap değişince ne anlamı kalıyorki ozaman20 kill şahsen ben önermiyorum ideal 10-15 kill arası almalısın yüksek ranklarda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?