- Yasaklandı
darkhasan63' Alıntı:Aga Şimdi Diyeceksin Gereksiz Konuşma da Ne zaman Güncellenir girebiliriz sence Kb
DelPhoİ' Alıntı:Sen ne güzel de konu kasiyorsun mübarek herkes bunu biliyor zaten
IBERKAYBEYI' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:Sen ne güzel de konu kasiyorsun mübarek herkes bunu biliyor zaten
amacım konu kasmak degıl kardeşim ama istersen beni rapor edebilrisn. ama amacım konu kasmak degıl.arkadaşları bilgilendirmek bi çok arkadaş soruyor.neden log veriyor neden çasmıyor diye bende sadece kısa bi bilgi vermek istedim
DelPhoİ' Alıntı:IBERKAYBEYI' Alıntı:amacım konu kasmak degıl kardeşim ama istersen beni rapor edebilrisn. ama amacım konu kasmak degıl.arkadaşları bilgilendirmek bi çok arkadaş soruyor.neden log veriyor neden çasmıyor diye bende sadece kısa bi bilgi vermek istedim
Yeni loder cikacagi paylasilmis + bunun gibi ayni konu paylasildi
IBERKAYBEYI' Alıntı:DelPhoİ' Alıntı:Yeni loder cikacagi paylasilmis + bunun gibi ayni konu paylasildi
TS GELSENE Bİ SEN
ejderavcisi11' Alıntı:Şimdi herkes gereksiz konu diyecek falan... 1000 tane gereksiz konu açılacağına 1 tane konunun açılması daha iyi.