- Yasaklandı
-
Seçkin Üye
devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
TUN4H4N' Alıntı:BEN HİLEYLE GİRİYOM GİRDİĞİM ANDA ATIYO wolftü HIZLI CEVAP PLS!!
devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
teşekkürler sorun çözüldü rep verdim +1HileliAdam851' Alıntı:devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
kardeş object dosyasını silmiceksin csh-object i geri yükle veya setup u yeniden kur
devran1234' Alıntı:devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
teşekkürler sorun çözüldü rep verdim +1HileliAdam851' Alıntı:devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
kardeş object dosyasını silmiceksin csh-object i geri yükle veya setup u yeniden kur
HileliAdam851' Alıntı:devran1234' Alıntı:devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
Eyvallah kardeşim iyi oyunlar Rep için saol
HileliAdam851' Alıntı:devran1234' Alıntı:devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
Eyvallah kardeşim iyi oyunlar Rep için saol
devran1234' Alıntı:al sancak silahları geldimi ????
TUN4H4N' Alıntı:KARDEŞİM DEDİKLERİNİ YAPTIM BAŞARILI OLAMADIM????
xxberat06' Alıntı:Hileyi Yeşil Yazıları Yapamadım kardeşim ?
AkabeyAlp' Alıntı:Ben MHLOADER i yönetici olarak açtım sonra bu forum karşıma geldi ve MHLOADER de sarı yazılar çıkıyor onu yeşil yapmam için ne yapmam gerek ?
resulalan21' Alıntı:Ben hileyi açıyom herşey oluyo insert menü açılıyo seçiyom oyuna girince silahımı seçiyom oyundan atıyo
Yeterli kardeşAkabeyAlp' Alıntı:Reklamlardan sadece 1 tanesine tıklamak yeterlimi ?
TUN4H4N' Alıntı:SORUNUM HİLE ETKİN OLUYOR TAM GİRİŞ YAPTIM XİNCODE3 DOLUYOR OYUN AÇILDIGINDAN 1 SANİYE SONRA OYUN ATIYOR
AkabeyAlp' Alıntı:Hileli adam bana skypeden ulaşırmısın
Skypem : Cavelpwsddddd
Acil Lütfen Dediklerinin aynısını yaptım yeşil oldu setup u slip yükledim tekrar kurdum oyuna girdim oyun açılmadı
geldii alcsancak silahlarıdevran1234' Alıntı:HileliAdam851' Alıntı:devran1234' Alıntı:devran1234' Alıntı:benim hatam şu hile ile oyuna giriş yapınca xigncode bitiyor sonra açılmıyor . object dosyasını felan sildim çözüldü ama nasıl hileyle girebilirm anlatırsan sevinirim şimdiden teşekkürler :blush: :blush:
Eyvallah kardeşim iyi oyunlar Rep için saolÖNEMLİ DEĞİL SİZ YARDIM EDİN REPLER GELSİNN
Eyvallah kardeşim iyi oyunlar Rep için saolÖNEMLİ DEĞİL SİZ YARDIM EDİN REPLER GELSİNN BİŞİ SORACAĞIM peki alsancak silahları bulunmaktamı ? yeni setupta
al sancak silahları geldimi ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?