5 Mar 2017 Yasaklandı #1 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI Merhaba Arkadaslar Sık Sık Yardım Dıe Konu Acılıyor Vesayre Bende Haddım Olmayabılır Su Yonergelerı Yapın Mutlaka çÖzume Kavusacaksınız 1:Loader vs Sıkıntınız Varsa Cozumlerı Burda Tıkla Gıt:Tıkla Gıt 2:Yıne Olmadıysa Desteke Ömden Tw Adresı Atılır Gereken Destekı Vereceklerınde Emınım 3:eee Yıne Olmadıysa Bna Ömden TW Atın Ben Bakarım Allaha Sukur Tw den 2 Kısının Sorununu Duzelttım 4:Yıne Olmadıysa Drıver Guncelle (Drıver Pack Solutıon) onerımdır 5:EEE Yıne Olmadıysa Wın 10 Kullanıcılar Wın 7 Yukleyın Cunku Wın10 Yenı Cıktıgı Icın Sorunları Vardır Mesela wolftü Tam Ekran Olmama Gıbı NOT:SADECE Bıldırmek Itedım Yararlı Olduysa Ne Mutlu Bana
Merhaba Arkadaslar Sık Sık Yardım Dıe Konu Acılıyor Vesayre Bende Haddım Olmayabılır Su Yonergelerı Yapın Mutlaka çÖzume Kavusacaksınız 1:Loader vs Sıkıntınız Varsa Cozumlerı Burda Tıkla Gıt:Tıkla Gıt 2:Yıne Olmadıysa Desteke Ömden Tw Adresı Atılır Gereken Destekı Vereceklerınde Emınım 3:eee Yıne Olmadıysa Bna Ömden TW Atın Ben Bakarım Allaha Sukur Tw den 2 Kısının Sorununu Duzelttım 4:Yıne Olmadıysa Drıver Guncelle (Drıver Pack Solutıon) onerımdır 5:EEE Yıne Olmadıysa Wın 10 Kullanıcılar Wın 7 Yukleyın Cunku Wın10 Yenı Cıktıgı Icın Sorunları Vardır Mesela wolftü Tam Ekran Olmama Gıbı NOT:SADECE Bıldırmek Itedım Yararlı Olduysa Ne Mutlu Bana
5 Mar 2017 #2 DelPhoİ Enkaz altındayım canım belki başka baharlara Ultra Üye Katılım 3 Şub 2017 Mesajlar 1,870 Çözümler 17 Tepki puanı 295 Ödüller 10 Sosyal 9 HİZMET YILI Win10 kulaniyorum sorunsuz calisiyor )
5 Mar 2017 Yasaklandı #3 MaxGlamell M Seçkin Üye Katılım 2 Ocak 2016 Mesajlar 393 Tepki puanı 6 Yaş 31 10 HİZMET YILI ONUN YERİNDE DESTEK EKİBİNE BASVURABİLİRLER ?
5 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #4 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI xeraq' Alıntı: ONUN YERİNDE DESTEK EKİBİNE BASVURABİLİRLER ? Genişletmek için tıklayın ... Zaten Konuda Desteke Ömden TW Atın Yardım Ederler Die Ekledım Basvurula Aynı Islevı Goruyor
xeraq' Alıntı: ONUN YERİNDE DESTEK EKİBİNE BASVURABİLİRLER ? Genişletmek için tıklayın ... Zaten Konuda Desteke Ömden TW Atın Yardım Ederler Die Ekledım Basvurula Aynı Islevı Goruyor
5 Mar 2017 #5 rampage2002 R Üye Katılım 28 Şub 2017 Mesajlar 17 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI pid=\' Alıntı: xeraq' Alıntı: ONUN YERİNDE DESTEK EKİBİNE BASVURABİLİRLER ? Genişletmek için tıklayın ... Genişletmek için tıklayın ... benim konuma yardım edebilir misin
pid=\' Alıntı: xeraq' Alıntı: ONUN YERİNDE DESTEK EKİBİNE BASVURABİLİRLER ? Genişletmek için tıklayın ... Genişletmek için tıklayın ... benim konuma yardım edebilir misin
6 Mar 2017 Yasaklandı #6 Chaky C Seçkin Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 385 Tepki puanı 6 9 HİZMET YILI Sen tekniker flan deilsin kinse tw alpemix vermesin belki keylogger atacak
6 Mar 2017 Konuyu başlatan Yasaklandı #7 CrawLTC C Seçkin Üye Katılım 2 Mar 2017 Mesajlar 593 Çözümler 1 Tepki puanı 36 Yaş 27 9 HİZMET YILI Chaky' Alıntı: Sen tekniker flan deilsin kinse tw alpemix vermesin belki keylogger atacak Genişletmek için tıklayın ... Yardım Ettıgım Kısıler Bu Yorumu Gorseler Sana Gulerler
Chaky' Alıntı: Sen tekniker flan deilsin kinse tw alpemix vermesin belki keylogger atacak Genişletmek için tıklayın ... Yardım Ettıgım Kısıler Bu Yorumu Gorseler Sana Gulerler
7 Mar 2017 #8 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI 10larca konu açtınız kapadık, hala açıyorsunuz. Bu tür konulara gerek yok, yetkililer gerekli konuları açıyor. Hata alanlar arama yaparak bulsunlar.
10larca konu açtınız kapadık, hala açıyorsunuz. Bu tür konulara gerek yok, yetkililer gerekli konuları açıyor. Hata alanlar arama yaparak bulsunlar.