DWORD'DA 480 CAN SORUNU !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR DWORD HACK'TE MANUEL HP HACK'I AÇINCA CAN 0 ALIO + İLE KENDİNİZ ARTTIRIOSUNUZ. O YÜZDEN BEN BUNU KULLANMIORUM. HP HACK'İ AÇMADIGIM ZAMAN CANIM KARAKTERİN CANI OLACAĞINA 480 OLUYOR ! LÜTFEN YARDIM..

Emektar Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
+ ve - ile ayarla kardeşim zormu o kadar bundan bilemi yardım istiyonuz

Üye
10 HİZMET YILI
ufuk' Alıntı:
+ ve - ile ayarla kardeşim zormu o kadar bundan bilemi yardım istiyonuz

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]ALLAHINI KİTABINI SEVEN HWİD BANIMI AÇSIN NEDEN YEDİMİ BİLNE BİLMİORM[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]ALLAHINI KİTABINI SEVEN HWİD BANIMI AÇSIN NEDEN YEDİMİ BİLNE BİLMİORM[/FONT][/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]ALLAHINI KİTABINI SEVEN HWİD BANIMI AÇSIN NEDEN YEDİMİ BİLNE BİLMİORM[/FONT][/FONT][/FONT]

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ben zaten full yıkım veya olum oyunu oynarım onlardada bukadar sıkıntı cekmıyorum dırek sılah sectıgım gıbı canımı duzeltınce ruhu duymuyo herıflerın ne var buldunda yani neyse

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Anlatamadım galiba hp hack'i açmadan can,karkterin canının olması gerek dedi bana Furkan abi fakat 480 oluyor siz kıtsınız herhalde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...