DWORD'DA 480 CAN SORUNU !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
ARKADAŞLAR DWORD HACK'TE MANUEL HP HACK'I AÇINCA CAN 0 ALIO + İLE KENDİNİZ ARTTIRIOSUNUZ. O YÜZDEN BEN BUNU KULLANMIORUM. HP HACK'İ AÇMADIGIM ZAMAN CANIM KARAKTERİN CANI OLACAĞINA 480 OLUYOR ! LÜTFEN YARDIM..

Üye
10 HİZMET YILI
ufuk' Alıntı:
+ ve - ile ayarla kardeşim zormu o kadar bundan bilemi yardım istiyonuz

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]ALLAHINI KİTABINI SEVEN HWİD BANIMI AÇSIN NEDEN YEDİMİ BİLNE BİLMİORM[/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]ALLAHINI KİTABINI SEVEN HWİD BANIMI AÇSIN NEDEN YEDİMİ BİLNE BİLMİORM[/FONT][/FONT]

[font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif][font='Trebuchet MS', Helvetica, Arial, sans-serif]ALLAHINI KİTABINI SEVEN HWİD BANIMI AÇSIN NEDEN YEDİMİ BİLNE BİLMİORM[/FONT][/FONT][/FONT]

White is destined to be dirty Black is to blame
Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Ben zaten full yıkım veya olum oyunu oynarım onlardada bukadar sıkıntı cekmıyorum dırek sılah sectıgım gıbı canımı duzeltınce ruhu duymuyo herıflerın ne var buldunda yani neyse :D

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
Anlatamadım galiba hp hack'i açmadan can,karkterin canının olması gerek dedi bana Furkan abi fakat 480 oluyor siz kıtsınız herhalde ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...