blacked' Alıntı:kardeşim merak etme zaten kodlar elimde benim ücretsiz kullanıyorum ben
Tamamen Aynı Fikirdeyim.♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Bir yandan bu habere sevinirken bi yandan da üzülüyorum. Çünkü forumda gezinen arkadaşların dışında oyunda hile kullananlara şöyle bir bakıyorum da; Arkadaşlar hileyi oyunda çeşitli üstünlükler elde etmek için kullanırsınız anlarım. Örneğin silahlar çok pahalıdır ve envanter hilesini açarsınız. Adamlar lag'dır ya da ufak bi üstünlük kurmak istersiniz Wall ya da Name ESP açarsınız anlarım. Çok seken bi silahınız vardır, Sekmeme,dağılmama açarsınız anlarım. Kill kasıyorsunuzdur KD için Always Head Shot'u açarsınız anlarım. Karakter almaya gücünüz yetmiyordur özel karakterler için Karakter hilesini açarsınız anlarım. Ama 10 milyon hp ile Base tarayıp, Kendi takım arkadaşını vurmanın neresi üstünlük kurmak anlıyamıyorum. Unutmayın Arkadaşlar Hileler Oyunda Üstünlük Kazanmak İçindir, Oyunun Huzurunu Bozmak İçin Değil. İyi hileler iyi forumlar.
Scout' Alıntı:Tamamen Aynı Fikirdeyim.♋вιяzαмαηℓαя♋' Alıntı:Bir yandan bu habere sevinirken bi yandan da üzülüyorum. Çünkü forumda gezinen arkadaşların dışında oyunda hile kullananlara şöyle bir bakıyorum da; Arkadaşlar hileyi oyunda çeşitli üstünlükler elde etmek için kullanırsınız anlarım. Örneğin silahlar çok pahalıdır ve envanter hilesini açarsınız. Adamlar lag'dır ya da ufak bi üstünlük kurmak istersiniz Wall ya da Name ESP açarsınız anlarım. Çok seken bi silahınız vardır, Sekmeme,dağılmama açarsınız anlarım. Kill kasıyorsunuzdur KD için Always Head Shot'u açarsınız anlarım. Karakter almaya gücünüz yetmiyordur özel karakterler için Karakter hilesini açarsınız anlarım. Ama 10 milyon hp ile Base tarayıp, Kendi takım arkadaşını vurmanın neresi üstünlük kurmak anlıyamıyorum. Unutmayın Arkadaşlar Hileler Oyunda Üstünlük Kazanmak İçindir, Oyunun Huzurunu Bozmak İçin Değil. İyi hileler iyi forumlar.
EfeBey' Alıntı:Ben dwordu artık kullanamıyorum :/ Ama geleceği iyi oldu size fayda)))
baki1457' Alıntı:amaan sadece premimium üyelereymiş banane bende bizede olcak sandım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?