Onaylı Üye
hocam baktım DirectX 12 gösteriyor ? ne yapmam gereklibaşlat "dxdiag" yaz directx sürümüne bakabilirsin.
Hocam sizin için bi araştırma yaptımhocam baktım DirectX 12 gösteriyor ? ne yapmam gerekli
hocam çok teşekkür ederim araştırdığınız için fakat denedim yine aynı hatayı alıyorumHocam sizin için bi araştırma yaptım
Bu video anlatımını takip edin çoğu kişi halletmiş sorunu bazıları tabi hala aynı sıkıntılar var yorumlardan anladığım kadarı ile sorunu devam eden kişilerin driverlerini güncellememesi bu adımları bi takip edin.
Ekran kartınızı araştırdım ve bu yeni gelen güncellemeyi ekran kartınız dx özellik seviyesi yetersiz kaldığı için oyunu açmıyor. Ekran kartınızdan kaynaklı hocam.hocam çok teşekkür ederim araştırdığınız için fakat denedim yine aynı hatayı alıyorum
değiştirmem mi gerekiyorEkran kartınızı araştırdım ve bu yeni gelen güncellemeyi ekran kartınız dx özellik seviyesi yetersiz kaldığı için oyunu açmıyor. Ekran kartınızdan kaynaklı hocam.
değiştirmem mi gerekiyor
teşekkürler ben de aynı hatayı alıyodum ama oldu şimdiHocam sizin için bi araştırma yaptım
Bu video anlatımını takip edin çoğu kişi halletmiş sorunu bazıları tabi hala aynı sıkıntılar var yorumlardan anladığım kadarı ile sorunu devam eden kişilerin driverlerini güncellememesi bu adımları bi takip edin.
kardeşim dx10 özellikli bir grafik kartta dx11 açamazsın!!!!!teşekkürler ben de aynı hatayı alıyodum ama oldu şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?