Dying Light Enhanced Edition Steam'da %70 İndirimde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI

Dying Light Enhanced Edition Paketi

header.jpg

Selamlar, bugün Steam'de indirimde olan
Dying Light Enhanced Edition
paketi hakkında bilgi vereceğim.

İndirim fırastı 10 Mayıs'a kadar sürecek
99.00TL'den %70 indirim yaparak 29,70TL'ye satın alabilirsiniz.

Paket hakkında kısa bilgi;

"Tüm Dying Light oyunlarını 29,70 TL'ye çok ucuz bi şekilde alabiliyosunuz kesinlikle kaçırmayın, Dying Light gerçekten çok hoş bir oyun."

Sistem gereksinimleri;

Paket olduğu için bir sistem gereksinimi paylaşamıyorum.​

Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler. “Dying Light çok hoş bir oyun” demiştiniz, korku temalı bir zombi oyunundan bahsediyoruz :thugdoge:

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Oynamak istediğim bir oyundu Teşekkürler

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
güzel bir oyun oynamıyanlara tavsiye ederim

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Zaten alacaktım indirim üstüne çok tatlı geldi iyi oyun tavsiye ederim.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
400 kadar saatimin olduğu kesinlikle alınmasını tavsiye edeceğim bir oyundur. Kuruşu kuruşuna kesinlikle değer. Oyunun konusunu "Spoiler" sayılmadan açıklamaya çalışayım;
Biz GRE çalışanıyız ve bu örgüt için kritik seviyede sayılabilecek bir dosyayı bu Harran (oyun Türkiye, Harran da geçiyor) bölgesinde kalan eski bir politikacı olan Kadir Süleyman isimli kişiden geri almak için görevlendiriliyoruz ve serüvenimiz bir uçaktan Harran'a direkt atlayarak başlıyor. Bundan sonrası bence "Spoiler" sayılacağı için söylemek istemiyorum ve bu oyunu kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim. Oyunu almak isterseniz eğer size bir kaç önerim olacak;

1-) Oyunu "Steam" üzerinden en az "The Following" DLC dahil şekilde satın alın. Bu, oyunun devamı denilebilir ve alınması gereken önemli bir DLC. Diğer kalan "DLC'ler" bence tamamen opsiyonel ve alınmadığında oynayışını çokta fazla etkilemeyecek ama şu an olduğu gibi indirimde direkt paket satın alınabilir.

2-) Oyunun sadece ana hikayesine odaklanmayın. Benim başta yaptığım hatalardan birisi yan görevlerin yüzüne bile bakmadan sadece ana hikayeye abandım ve hızlıca bitti oyun. Yan görevler sıkıcı değil bence oldukça güzel. Aslında sadece görevden göreve gezmek zorunda da değilsiniz. Çevre ile etkileşiminiz ve oyundaki detay seviyesi oldukça kaliteli ve fazla. Açık dünyasında gözlem yaparak gezmek bile insana zevk veriyor.

3-) Yan görevlerin sayısı biraz fazla olduğundan her gördüğünüz görevi aynı anda başlatmayın. Yani oyun ilerleyişine engel olan bir durum olmasa da oyunu anlamakta zorluk çektirecek bir durum. Bence en fazla 2 ya da 3 yan görev tutun ve tuttuğunuz görevleri bitirdikten sonra diğer görevlere devam edin. Hem oyun süresi uzar hem de bu hangi görevdi ya diye unutmadan oyunu daha güzel kavrarsınız.

4-) Zorluk seviyesi olarak bence "Normal" zorlukta başlayın. Oyunu kavradığınızda bir dahaki başladığınız zaman ise Kabus zorluğunu öneririm. Gerçekten Kâbus
1f605.png

The One Farmer
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
update all co-op multiplayer games !

TripleeW
Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
En sevdiğim zombi oyunu bee. Bilgilendirme için teşekkürler

Dark Knight Buff
Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Bu oyunda steam üzerinde yaklaşık 200-300 saatim var ana hikayeyi 2 kez bitirdim dlcyide 2 kez bitirdim hatta bu yaz oyunu yeni alan arkadaşımla sıfırdan başlyaıp tekrar bitirmeyi hedefliyorum oyun muazzam parkur sistemi combat sistemi falan baya iyi hikayeside insanı içine çekiyor sadece ana hikayeyi değil enchanced editionı almanızı öneriyorum ki dlc hikayeside açılsın fakat 5-10tl arasında dlclerde var skin paketleri bunların hepsini almanıza gerek yok bakın beğendiğiniz 2-3 skin paketini alın geçin hikayenin ve oyunun tadını çıkarmaya isterseniz gece çıkan taş taşlı abilere dönüşüp oynayabiliyorsunuz yani bir ekip kurdunuz diyelim sen ve arkadaşın gece istilası olayı var eğer bunu açarsanız başka bir oyuncu zombiye dönüşüp sizin gecenizde sizin karşınıza çıkabiliyor ya da siz zombi olup başkasına katılabiliyorsunuz ama artık eskisi kadar online oyuncu yok genelde ya tek oynuyor oyuncular ya da 2 kişi arkadaşlarıyla beraber kısacası almanız şart olan oyunlardan mutlaka denemelisiniz iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
oyunu tavsiye ediyorum gerekirse dlclerle alın daha iyi olur

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Güzel oyun, almayı düşünen varsa indirimi kaçırmasın)

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Zamanında ucuzken almıştım alınmaya değer bir oyun 2. oyun tarihi verildi hatta ön siparişler başladı ilk oyunu deneyin severseniz bütçeniz varsa ön sipariş ile önden alımı yapabilirsiniz

Ülkem Bayrağım Onurum
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Bilgilendirme için teşekkürler

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Baya avantajlı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...