4 Kas 2020 #1 F A X ☽ F Unutma ki şeytan da bir melekti Süper Üye Katılım 3 Eyl 2018 Mesajlar 608 Çözümler 2 Tepki puanı 56 Ödüller 5 7 HİZMET YILI Merhaba. Steamdan dying light'ı satın aldım. Oyunu tek başıma bitirdim DLC indirime girince onları felan da satın aldım. Stemda dying light'ı olan ve ONLINE oynamak isteyenler Yoruma steam profil linkini bıraksın. Konu ile alakasız yorumlar yapmayınız.
Merhaba. Steamdan dying light'ı satın aldım. Oyunu tek başıma bitirdim DLC indirime girince onları felan da satın aldım. Stemda dying light'ı olan ve ONLINE oynamak isteyenler Yoruma steam profil linkini bıraksın. Konu ile alakasız yorumlar yapmayınız.
4 Kas 2020 #2 zalban Z Üye Katılım 6 Nis 2020 Mesajlar 21 Çözümler 3 Tepki puanı 1 Ödüller 4 Yaş 35 6 HİZMET YILI zalbancsgo steam nickim ekle istersen girelim
4 Kas 2020 Konuyu başlatan #3 F A X ☽ F Unutma ki şeytan da bir melekti Süper Üye Katılım 3 Eyl 2018 Mesajlar 608 Çözümler 2 Tepki puanı 56 Ödüller 5 7 HİZMET YILI zalban' Alıntı: zalbancsgo steam nickim ekle istersen girelim Genişletmek için tıklayın ... pp de ne var
zalban' Alıntı: zalbancsgo steam nickim ekle istersen girelim Genişletmek için tıklayın ... pp de ne var