arkadaşlar iyi forumlar işim gereği izin almam biraz zor e devletten askerlik tecil ettirebilirsin diyor bir çok tanıdığım ancak öyle bir sayfaya maddeye e devletten ulaşamıyorum youtube videoları izliyorum onlarda çıkıyor bende gene çıkmıyor illa illa şubeye mi gitmem gerekiyor bunun bir çözümü yok mudur ?
Dostum aynı durum benim de başıma gelmişti okuldan mezun olduğum görünmüyormuş okula gidip diploma aldım daha sonra askeriyeye gittim diplomayı verdim orda tecil ettirdiler işlem 10 dakika felan sürüyor e devletten çıkmıyor ise sende bu şekilde yapabilirsin
Dostum aynı durum benim de başıma gelmişti okuldan mezun olduğum görünmüyormuş okula gidip diploma aldım daha sonra askeriyeye gittim diplomayı verdim orda tecil ettirdiler işlem 10 dakika felan sürüyor e devletten çıkmıyor ise sende bu şekilde yapabilirsin
Lise mezunu olup uni okumuyorsan 2-3 yıl uzatabiliyorsun. Bunun için askerlik şubesine gitmen gerekiyor. Onlar lise diplomanı onaylattıktan sonra e devletten tecil ettirebiliyorsun. Uni okuyorsan genelde otomatik oluyor.
Kardeşim Selam bende dün tecil etirdim e devlet üzerinden olmuyorsa askeri şubeye gitmen gerekiyor gerekli olan tek şey lise diploması sora ordan sana e devleti açtırıp tecil etiriyor 5dk bi işlem ama e devlete gözükmüyorsa askeri şubeye gitmen şart