2 hafta falan oldu neredeysedüzelir oluyor böyle baze..bekle 1 saat so sonra tekrar dene
normal google den girmeyi dene eğer orda gözükmüyorsa belki notlar girilmemiştirArkadaşlar e-okul vbs uygulamasında notlarıma tıklıyorum sonra karşıma boş bir gri bir ekran çıkıyor. Uygulamayı sildim, verileri sildim, internetten uygulamanın apk dosyasını indirdim ama olmadı. Telefonu sıfırlamakta istemiyorum. Lütfen yardım edin ortalamamı görmem lazım. Bide başka telefondan deneyin önerisi vermeyin çünkü başka telefon yok. Bluestacks önerisi de vermeyin çok saçma bir emulatör
tarayıcılarda gözüküyor zaten benim uygulamadan girip ortalamama bakmam gerekknk genelde 2.ci dönem hep öyle oluyor gizli sekmeden girmeyi dene belki gözükür
pcden de baktım orda da uygulamayı yükleyemedimabi kısa olucak ama özür dilerim pc den bak? ck zor olmasa gerek
google da gözüküyor zaten ama ortalama google da gözükmüyor bi tek uygulamada gözüküyorAga bendede oldu bu sorun ama google giriyorum gözüküyor sende dene istersen
uygulamadan kaynaklıdır ortalamanı hesaplamak istiyosa googlda ortalama hesaplamak için siteler var ordan yapabilirsinArkadaşlar e-okul vbs uygulamasında notlarıma tıklıyorum sonra karşıma boş bir gri bir ekran çıkıyor. Uygulamayı sildim, verileri sildim, internetten uygulamanın apk dosyasını indirdim ama olmadı. Telefonu sıfırlamakta istemiyorum. Lütfen yardım edin ortalamamı görmem lazım. Bide başka telefondan deneyin önerisi vermeyin çünkü başka telefon yok. Bluestacks önerisi de vermeyin çok saçma bir emulatör
Nasil yane anlamadim pc den sonuclara bakmak icin uygulama gerekmiyoki kimlik bilgilerin yeterli veli bilgilendirme sistemini kendi telefonundan bakmak yerine varsa arkadasin yoksa ailenden birininkiyle bak derim kafaya fazla takma konuyu en kötü bna ver bilgilerini ben bakim yeminime sadigimdir yaymicama yemin edebilrim sesli istersen umarim sondakini yaomana gerekmezpcden de baktım orda da uygulamayı yükleyemedim
bir vakit bekle tekrar deneArkadaşlar e-okul vbs uygulamasında notlarıma tıklıyorum sonra karşıma boş bir gri bir ekran çıkıyor. Uygulamayı sildim, verileri sildim, internetten uygulamanın apk dosyasını indirdim ama olmadı. Telefonu sıfırlamakta istemiyorum. Lütfen yardım edin ortalamamı görmem lazım. Bide başka telefondan deneyin önerisi vermeyin çünkü başka telefon yok. Bluestacks önerisi de vermeyin çok saçma bir emulatör
çok denedim hatta başka telefonla bile denedim ama girmedibir vakit bekle tekrar dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?