Uygulama 2017 yilinda daha yeni cikti. 1. Yorum kasiyorsun. 2. 1. Donem notlarim da ayni. Burada cok yalan yanlis konusuyorsun. Hocalardan not istedigim halde dogru cikiyor.bu program ıle kac kez denedım gırmeyı e okul acıkken bıle bılgılerınız yanlıs dıyor QW:EqW:Eq
Aynen bana aitNotlar Sanamı Ait ?
Oda guzel birseymis ben ugrasmiodm sınıfda kalma varya o yuzden baktim yoksa umursamiyorumOkul okumadığım için böyle şeylerle ugraşmiom QW:EqW:Eq
Jdksksksjs oda güzelmistakdir teşekkür durumun ne diyo peder eokulu aç diyo açıyom girilmiyo bana kızıyo .D
Bak bakalim kac not varmis dkskskskOlmayan Notlarıma Bakarım artık.
What neyin exe si ?exe uzantısı yokmu
Ö.değil herzamanEyvallah kardeşim
Uygulama 2017 yilinda daha yeni cikti. 1. Yorum kasiyorsun. 2. 1. Donem notlarim da ayni. Burada cok yalan yanlis konusuyorsun. Hocalardan not istedigim halde dogru cikiyor.
Adam ol laflarına dikat et ben sana hakaret etmiyorum saygili ol biraz orada 2017 yaziyor ilk yapildigo tarih yazsa eyw derdim ama 2017 yaziyorkac dk dır sana mantıklı bır cevap bulmaya calısıyorum cunku senın bana soyledıklerın cok mantıksız.
Sen malmısın kardesım ? 2017 yılında cıkınca ne oluyormus ? sanane benım yorum yapmamdan ? senın notların benı neden ılgılendırsın ? neden ben yalan yanlıs
konusuyormussum he ben ne yaptıysam onu yazarım baskaları gıbı bır tarafımdan uydurmam anladınmı ?
bu arada uylgulama 2016 dan berı var yalan yanlıs konusma.
kac dk dır sana mantıklı bır cevap bulmaya calısıyorum cunku senın bana soyledıklerın cok mantıksız.
Sen malmısın kardesım ? 2017 yılında cıkınca ne oluyormus ? sanane benım yorum yapmamdan ? senın notların benı neden ılgılendırsın ? neden ben yalan yanlıs
konusuyormussum he ben ne yaptıysam onu yazarım baskaları gıbı bır tarafımdan uydurmam anladınmı ?
bu arada uylgulama 2016 dan berı var yalan yanlıs konusma.
Adam ol laflarına dikat et ben sana hakaret etmiyorum saygili ol biraz orada 2017 yaziyor ilk yapildigo tarih yazsa eyw derdim ama 2017 yaziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?