imkansz
İmkansız diye birşey yok, sana göre imkansızdır, bize göre imkanlı. Ve boş yorum yapma rütbe atlıcağım diye.imkansz
Sağ tık incele yaparak görebilirsin diye umuyorum facebook şifrelerinde işe yarıyor örneğin umarım sendede işe yarayacaktır .
Gmail yazısına sağ tıkla incele de 1 2 sn bekle seni yazıların olduğu bir kısma atacak orda ( ssBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap) deki gibi type kısmı olmalı onun içindeki '' password '' u sil enterla tekrar bak gmail yazısındaki yıldızlar kalkmışmı
edit : gmail demişim '' sa***@gmail.com '' deki yıldızlara tıklaman lazım
Bende onun için diyorum umarım işe yarıyordur diye o zaman serverdan yıldızlı yazılmış halde geliyor olmalıo sadece toplu yıldızlarda olur, yani 1 tane yıldızlama sorun var.
Ve bu dediğin yöntem sadece şifreler için geçerli.
- Oljinal yıldız koyuyorlar, yani kalkmayan yıldız koyuyorlar.
Bende onun için diyorum umarım işe yarıyordur diye o zaman serverdan yıldızlı yazılmış halde geliyor olmalı
Bu dediklerini denedim malesef olmadı oluyor ise ben hata yapmışta olabilirim.Sağ tık incele yaparak görebilirsin diye umuyorum facebook şifrelerinde işe yarıyor örneğin umarım sendede işe yarayacaktır .
Gmail yazısına sağ tıkla incele de 1 2 sn bekle seni yazıların olduğu bir kısma atacak orda ( ssBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap) deki gibi type kısmı olmalı onun içindeki '' password '' u sil enterla tekrar bak gmail yazısındaki yıldızlar kalkmışmı
edit : gmail demişim '' sa***@gmail.com '' deki yıldızlara tıklaman lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?