ürün sorunlarında müşteri ile iyi iletişim kurmak olmaz sa olmazSelamın Aleyküm beyler 4 ay sonra 4 arkadaş 40 bin TL ile şirket kurarak e-ticarete gireceğiz hepimizin deneyimi var.
sizinde fikirlerinizi almak istiyorum bana önerebileceğiniz kulağıma küpe olacak bilgileriniz benimle paylaşırmısınız.
3.5 4 ay sonra size trendyol hepsiburada n11 mağazamızın link ini atarım.
Bende E-ticaret sektöründe çalıştım ve işi öğrendikten sonra bende kendime dükkan açıp mal satmalıyım diye düşündüm. Fakat yeterince nakitim yoktu ve biraz da korktum açıkcası. Çünkü satacağım ürünler yerli piyasada yoktu ve çinden getirtmem gerekiyordu. Ekonomik olması açısından da en az 10-15bintl lik sipariş geçmem gerekiyordu. Bu yüzden güven duyamadım ve vazgeçtim. Fakat her zaman kafamın bir köşesinde o dükkanı açmak duruyorSelamın Aleyküm beyler 4 ay sonra 4 arkadaş 40 bin TL ile şirket kurarak e-ticarete gireceğiz hepimizin deneyimi var.
sizinde fikirlerinizi almak istiyorum bana önerebileceğiniz kulağıma küpe olacak bilgileriniz benimle paylaşırmısınız.
3.5 4 ay sonra size trendyol hepsiburada n11 mağazamızın link ini atarım.
bu piyasada rakipleri cok ya zor iş vallabencede musterı memnunıyetı onemlı
bence en basiti o paraya baglı biraz o durumen önemli konu kargo şirketikargo şirketiniz iyi olsun
paraya bağlı ama sadece parayla olmuyor şirket politikasıyla alakı bi durum görüyoruz büyük firmalar bile ayarlayamıyorbu piyasada rakipleri cok ya zor iş valla
Post automatically merged:
bence en basiti o paraya baglı biraz o durum
anladım biraz da işini bilmekle alakalı haklısınparaya bağlı ama sadece parayla olmuyor şirket politikasıyla alakı bi durum görüyoruz büyük firmalar bile ayarlayamıyor
Evet üzün bir süredir sürekli aklımda benim için 10 bin tl fazla bir para değil ömrüm boyunca aklımda kalacağına çalışır batarım en azından denedim derim rızkın nereden geleceği belli olmaz.Bende E-ticaret sektöründe çalıştım ve işi öğrendikten sonra bende kendime dükkan açıp mal satmalıyım diye düşündüm. Fakat yeterince nakitim yoktu ve biraz da korktum açıkcası. Çünkü satacağım ürünler yerli piyasada yoktu ve çinden getirtmem gerekiyordu. Ekonomik olması açısından da en az 10-15bintl lik sipariş geçmem gerekiyordu. Bu yüzden güven duyamadım ve vazgeçtim. Fakat her zaman kafamın bir köşesinde o dükkanı açmak duruyor
umarım arkadaşın kuracağında kargo düzgün gelir tek temennim bu dostumanladım biraz da işini bilmekle alakalı haklısın
parasını basarsa iyi bir sözleşme yaparsa sıkıntı yaşamazumarım arkadaşın kuracağında kargo düzgün gelir tek temennim bu dostum
yani yeni başlayan ve sadece 40 binle işe giriyorlar bu meblayı göz önünde bulundurursak çok zor diye düşünüyorum başlangıçta, ama ilerleyen süreçte neden olmasınparasını basarsa iyi bir sözleşme yaparsa sıkıntı yaşamaz
Yeni başlamadık eminönünde tanıdıklardan mal alacağız 40 bin fazla bile arkadaşımız abisi arkadaşıyla daha düşük mebla ile başladı şuanda gayet başarılı oldularyani yeni başlayan ve sadece 40 binle işe giriyorlar bu meblayı göz önünde bulundurursak çok zor diye düşünüyorum başlangıçta, ama ilerleyen süreçte neden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?