Uzman Üye
kendi sitemizi açıcaz trednyolada girişicez ama biz genç nesile hizmet vermeyi düşünüyoruz onun için hoodie sweatpant tarzı şeyler satmayı düşünüyoruz.trendyol'dan eşya satabilirisin.
Ek olarak hosting iyi bir alt yapı hizmeti sunlamı sana ve bunu yıllık planda alman daha uyguna getirebilir sana şu ara trendyol %25 + kargo getirdi.dostum e-ticaret için bir tane kendine şahıs şirketi açmalısın daha sonrasında bir vergi levhası çıkarmalısın gelir vergisi ve diğer vergi işlemlerini kendi sahıs şirketi üzerinden yürütürsün dostum
şirket açtığın için e-imza da gerekli olduğu için bunların hepsi ayrı birer maliyet oluyor dostum
ve para,gelir,gider kontrolü için işbaşı logo programı şart buda yıllık bazda 1500 tl civarında bir masraf yapar
bu bütün e-ticaret siteleri için geçerli ,sadece trendyol değil hepsiburada,çiçek sepetid e bu gruba dahil
e-ticaret için bu şart ama bunlar trendyol pazarı için gerekli
şuanda giyimde en az %25 komisyon oranı var
kendi sitemizi açacağız diyorsun dostum dopamin ve adres adı,Barındırma Hizmeti (Hosting) bunlara ayrıca maliyet kalemi çıkmalısın
komisyonlar bu sene için arttı zatenEk olarak hosting iyi bir alt yapı hizmeti sunlamı sana ve bunu yıllık planda alman daha uyguna getirebilir sana şu ara trendyol %25 + kargo getirdi.
ben bu kısmını hiç düşünmedim hocam babamın şahıs şirketi var üzerime yapar hem genç girişimci şeyinden yıllık gelir vergisinede mükkelef olmayız dedik iyice hesap karıştı en iyisi shopier üzerinde yürütümekdostum e-ticaret için bir tane kendine şahıs şirketi açmalısın daha sonrasında bir vergi levhası çıkarmalısın gelir vergisi ve diğer vergi işlemlerini kendi sahıs şirketi üzerinden yürütürsün dostum
şirket açtığın için e-imza da gerekli olduğu için bunların hepsi ayrı birer maliyet oluyor dostum
ve para,gelir,gider kontrolü için işbaşı logo programı şart buda yıllık bazda 1500 tl civarında bir masraf yapar
bu bütün e-ticaret siteleri için geçerli ,sadece trendyol değil hepsiburada,çiçek sepetid e bu gruba dahil
e-ticaret için bu şart ama bunlar trendyol pazarı için gerekli
şuanda giyimde en az %25 komisyon oranı var
kendi sitemizi açacağız diyorsun dostum dopamin ve adres adı,Barındırma Hizmeti (Hosting) bunlara ayrıca maliyet kalemi çıkmalısın
baban şirketini senin üzerinde gösteremez zaten kendi adına açtığı içinben bu kısmını hiç düşünmedim hocam babamın şahıs şirketi var üzerime yapar hem genç girişimci şeyinden yıllık gelir vergisinede mükkelef olmayız dedik iyice hesap karıştı en iyisi shopier üzerinde yürütümek
en iyisi letgo da ve Instagram da kara düzen iş yürütmek ne algısı ve ne vergisiben bu kısmını hiç düşünmedim hocam babamın şahıs şirketi var üzerime yapar hem genç girişimci şeyinden yıllık gelir vergisinede mükkelef olmayız dedik iyice hesap karıştı en iyisi shopier üzerinde yürütümek
Amozon gibi siteler var knk ordan yapabilirsinHerkese merhaba arkadaşlar, e ticaret sitesinde staj yapmış birisi olarak bende e ticarete atılmaya karar verdim, şu anda 3 ortak olarak bu işe girişmeyi düşnüyoruz sorum mali işlerden farklı olarak shinyforce instagram adresini bilen vardır ve dropları cok iyi oluyor biz de bunun gibi dropları nasıl cıkartabiliriz, neler yapmamız gerek, lütfen konuya hakim olan insanlar yazarsa daha iyi olur her ağızdan bir ses cıkınca kafalar karışabiliyor.
Ürün Araştırması Yapın.Herkese merhaba arkadaşlar, e ticaret sitesinde staj yapmış birisi olarak bende e ticarete atılmaya karar verdim, şu anda 3 ortak olarak bu işe girişmeyi düşnüyoruz sorum mali işlerden farklı olarak shinyforce instagram adresini bilen vardır ve dropları cok iyi oluyor biz de bunun gibi dropları nasıl cıkartabiliriz, neler yapmamız gerek, lütfen konuya hakim olan insanlar yazarsa daha iyi olur her ağızdan bir ses cıkınca kafalar karışabiliyor.
Hocam hoodie başlangıç için iyi bir seçenek nurdan ilerlemenizi öneririm. Piyasada satıcısı çok arttı ama denemeye değerkendi sitemizi açıcaz trednyolada girişicez ama biz genç nesile hizmet vermeyi düşünüyoruz onun için hoodie sweatpant tarzı şeyler satmayı düşünüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?