E-Ticarete nasıl atılabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar, e ticaret sitesinde staj yapmış birisi olarak bende e ticarete atılmaya karar verdim, şu anda 3 ortak olarak bu işe girişmeyi düşnüyoruz sorum mali işlerden farklı olarak shinyforce instagram adresini bilen vardır ve dropları cok iyi oluyor biz de bunun gibi dropları nasıl cıkartabiliriz, neler yapmamız gerek, lütfen konuya hakim olan insanlar yazarsa daha iyi olur her ağızdan bir ses cıkınca kafalar karışabiliyor.
ilk basta bır sermayen olması lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
güzel bir sermaye seveceğin ve yürütebileceğin planlarla her türlü atılıyorsun kanka

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
merter güngörenden ürün tedariğini yapabilirsin o gibi sayfaların yarısı ordan alıyor nerden biliyorsun diye sormayın :)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ürünün varsa shopier instagram gibi platformlarla başlayabilirsin. veyahut ozon gibi rusya ile ticaret işlerine bakabilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ürün alırken birinci elden almaya çalışın böylelikle ürünü daha ucuza getirmiş oluyorsunuz ama bunun için yüklü miktarda sermaye gerekiyor kredi çekebilirsin ortak başı 50 bin

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar, e ticaret sitesinde staj yapmış birisi olarak bende e ticarete atılmaya karar verdim, şu anda 3 ortak olarak bu işe girişmeyi düşnüyoruz sorum mali işlerden farklı olarak shinyforce instagram adresini bilen vardır ve dropları cok iyi oluyor biz de bunun gibi dropları nasıl cıkartabiliriz, neler yapmamız gerek, lütfen konuya hakim olan insanlar yazarsa daha iyi olur her ağızdan bir ses cıkınca kafalar karışabiliyor.
knk yakın zamanda bende başlamayı düşünüyorum şuan bunu yapan bir tanıdığım var bilgi alabilirsem iletirim sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...