Satıldı 🔥Extinction HWID SPOOFER VAN 152 VAL 5 & ALL GAMES ALL MOTHERBOARDS 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Ek Açıklama 2023-09-12 225550.png

Herkese merhaba arkadaşlar ikinci projem olan Extinction SPOOFER ile karşınızdayım,
yaklaşık 2-3 aylık çalışmam sonucunda Temp Spoofer'i kullanımınıza sunmak istedim

Peki Temp Spoofer nedir?

Temp spoofer geçici demektir yani her bilgisayarı kapatıp açtığınız da sizlere vermiş olduğumuz lisans anahtarı
ile giriş yapıp sadece 30 saniye bekleyeceksiniz her şeyi otomatik yapacaktır,
Ve daha sonra istediğiniz oyuna erişebilirsiniz.

Bu işlem özellikle INSYDE BIOS'a yada AMI BIOS'a sahip olmasına rağmen seri numaraları asla ve asla değişmeyen
insanlara ve sürekli hile kullanıp ban yiyen ama sürekli oynamak isteyen
insanlara ilaç gibi gelecektir.

Elbette ki PERMANENT SPOOFER satışımız devam etmektedir, aşağıdaki yazıya tıklayıp o konuya
gidip bilgi alabilirsiniz kafanıza takılan herhangi bir soru için discord üzerinden ekleyip her türlü soruyu sorabilirsiniz, sizi sunucumuzada davet ediyoruz.

PERMANENT SPOOFER ( KALICI SPOOFER İÇİN TIKLA )

TÜM ANAKART VE TÜM LAPTOP'LARDA SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR ✅

Ödeme seçenekleri ( Payment methods ) : Banka , İninal , Binance , Trustwallet , Papara

:calis:

WINDOWS 10 & 11 SORUNSUZ ÇALIŞMAKTADIR ! ✅
Tüm sorularınız için DM Atmanız yeterli elimden geldiğince tüm sorulara cevap vermeye çalışıyorum ☺️
Discord adresini özelden yazmak isteyenler yazabilir hızlıca eklerim!

NOTE : I have support for all countries just tell me the contact address in private ( Discord )
for those who do not understand, I can give more detailed information from there

Discord : wtfpersy & wtfpersy#6292 2 sinden birini yazıp ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
çalışmazsa iade alıyor musunuz?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çalışmazsa iade alıyor musunuz?
Gerekli kontrolleri yapıyoruz duruma göre iade ediyoruz ama başkaları gibi sizde hata diyip iade etmemezlik yapmıyoruz içiniz rahat olsun discord sunucumda cok fazla vouch a sahibim ekledikten sonra davet edebilirim

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
hocam urun kendı urununuzmu ? herhangı bır sunucudan alıp bızlere vermıyorsunuz degılmı cunku uhbep dıye bırı aynı muahabbetten konusu vardı yok sunucu guncellenecek yok program guncel degıl gıbı muhabeetlerı varmı bu onemlı . lısansı 2 gun sonra grınce guncellenıyor duzenlenıyor gıbı durumları olacakmı aceba ?

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hocam urun kendı urununuzmu ? herhangı bır sunucudan alıp bızlere vermıyorsunuz degılmı cunku uhbep dıye bırı aynı muahabbetten konusu vardı yok sunucu guncellenecek yok program guncel degıl gıbı muhabeetlerı varmı bu onemlı . lısansı 2 gun sonra grınce guncellenıyor duzenlenıyor gıbı durumları olacakmı aceba ?
Yok dostum rahat ol, sunucu güncellenecek muhabbetleri bizde yok gerekirse haftada 1 ayda 1 programa update atariz lisansinizla kaldiginiz yerden devam edersiniz o kadar

hangi oyun için bu
Tüm oyunlar için geçerli brom

Son düzenleme:
Ultra Üye
Ödüller
5
Sosyal
4 HİZMET YILI
MSI PRO H610M-B anakarta sahibim. Bu arkadaş gitmeden önce güvenilir bir adamdan sağlam bir temp spoofer aldım, toplamda 4 kere 2 farklı temp spoofer denedik ama çalışmadı, birçok kişide çalışmıştı hatta çalışmadığını duyan arkadaşlarım şaşırmıştı. fTPM'dir, Secure Boottur falan biostan hiç öyle ayarlarla uğraşmadım direkt banım kalktı. Ayrıca kişilik olarakta bayağı taktir ettim. Hem sıcak kanlı hem hızlı hem de anlayışla karşıladı. İlk test yaptık 5 6 saat oynadım sonrasında parayı teslim ederek 1 aylık key satın aldım.
Güvenilirdir +rep

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    561.3 KB · Görüntüleme: 193
Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
MSI PRO H610M-B anakarta sahibim. Bu arkadaş gitmeden önce güvenilir bir adamdan sağlam bir temp spoofer aldım, toplamda 4 kere 2 farklı temp spoofer denedik ama çalışmadı, birçok kişide çalışmıştı hatta çalışmadığını duyan arkadaşlarım şaşırmıştı. fTPM'dir, Secure Boottur falan biostan hiç öyle ayarlarla uğraşmadım direkt banım kalktı. Ayrıca kişilik olarakta bayağı taktir ettim. Hem sıcak kanlı hem hızlı hem de anlayışla karşıladı. İlk test yaptık 5 6 saat oynadım sonrasında parayı teslim ederek 1 aylık key satın aldım.
Güvenilirdir +rep
Teşekkür ederim hocam iyi eğlenceler..

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
1 haftalık alırsam 1 hafta sonra eskı halıne mı donuyor?

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
aynen kardesim perm'de yani kalıcı ömür boyu gitmiyor discord ekle konusalim herşey yukarida net bir şekilde mevcut
Konusacak bır sey yok haftalık 200 tl geçici spoofera verilmez valorantta sürekli hile kullanan biri olsam o 200 u sana degılde spooflu hileye koyarım daha mantıklı. Sattığın ürünün hiçbir artısı yok.

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
1 hafta sonra eskiye dönüyor ohoo sansarsad haklı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...