aynen öyle sonuna kadar haklısın E3 te beklediğim tek oyun doom du tanıtıldı gerisi benim için çöptüYalan söylemeyeceğim "E3 2019" gördüğüm en kötü E3 konferansı oldu. İnsanların beklentilerini arttırıp arttırıp buraya gelince hiçbir şey göstermemeleri.. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı.
Benim tek dikkatimi çeken ise "Final Fantasy" oldu. Diğer oyunlar çıkmasa da olur benim gözümde.aynen öyle sonuna kadar haklısın E3 te beklediğim tek oyun doom du tanıtıldı gerisi benim için çöptü
sony büyük ihtimal 2020de gelir bi oyunla ayrıca 2020 de baya oyun çıkarıcaklar örnek olarak assassin's creed viking li bi oyun üzerinde çalışıyorBenim tek dikkatimi çeken ise "Final Fantasy" oldu. Diğer oyunlar çıkmasa da olur benim gözümde.
Sony firması "Elimizde tanıtacağımız oyun yok" diyerek E3'e katılmadı. Diğerleri ise ellerinde oyun olmasa bile katılacak gibiler idi.
ekledimpokemon yeeni oyunu var onu unutmuşssun
Tamam işte şimdi tam oldu :dekledim
E3 2019 A gittinmi yoksa canlımı izledin[/QUOTE]Tamam işte şimdi tam oldu :d
Post automatically merged:
[QUOTE="loFt, post: 1024371, member: 1201572]ekledim
nerde gidiyim yawE3 2019 A gittinmi yoksa canlımı izledin
Bende hazırlandım ama bu E3 Ü ÇOK bekliyordum ama keşke gitmeseydim çalışırdım en azındannerde gidiyim yawüniye hazırlanan kişiyim evden çıkamadım
Bende hazırlandım ama bu E3 Ü ÇOK bekliyordum ama keşke gitmeseydim çalışırdımnerde gidiyim yawüniye hazırlanan kişiyim evden çıkamadım
inşallahKazanmanı beklerim .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?