Onaylı Üye
Öncelikle herkese iyi forumlar. Bir konu da yardıma ihtiyacım olacak, ea play üyeliği aldıktan sonra biliyorsunuz ki yeni çıkan oyunlar da 10 saatlik oynama süresi veriyor. Bunu tecrübe etme şansım olmadığı için forum da bununla ilgili bilgi sahibi olan kişilerden yardım önerisi almak istedim. Öncelikle 10 saat sistemi nasıl çalışıyor örnek fifa da online oynarken mi 10 saatlik kısıtlama var yada normal kariyer vb. tarzı oyunlar oynarken de bu kısıtlamaya dahil oluyor mu, bir de oyuna giriş yaparken yada girdikten sonra internet bağlantısı kapatıldığın da bu süreyi hafıza da mı tutuyor bağlanınca süreden düşüyor mu yada internet bağlantısını kesince oyundan atıyormu gerçi bu çok saçma olur oyundan atması ancak deneme süresi verdikleri için olabilitesi yüksek, daha önce fifa 21 ve diğer oyunlar da 10 saatlik deneme süresi vardı ancak bunu fifa kaldırdı diye biliyorum ancak yeni gelen oyunlar ile birlikte bunu tekrar aktif hale getirmiş durumdalar sanırım. Lütfen bilgili olanlar yorum yazarsa sevinirim.