- Yasaklandı
işlemci ekran kartı v.s kullanmaz kendim bizzat kullanıyorum ve gpu cpu kullanıyormu diye bizzat baktım kullanmıyor sadece internetinizin uploadını kullanırYük kullanımı olmadığı kesin mi ama hiç inceledin mi işlemci kullanımını ?
sitede mevcut dc bağlantısıdiscord sunucusunu at da insanlar faydalansın
boş olmadığına emin olabilirsin boş olsa burda paylaşım yapmazdımbende denedim böyle birçok site ve uygulamada ama boş çoğu
dostum ben size referanssız linkte koydum oraya benim amacım insanlarında cebine 3 5 dolar girsin ha teşekkür amaçlıda referanstan girsinler diye yazdım uygulama boş beleş birşey değil birsürü türk kullanıcısıda var kendi whatsapp grubumuzda var davetlisinbu tarz siteler genelde scammer oluyor. inanmayın. maksat referans kazanmaktır. asıl gelir referanslardan oluyor. para kazanabileceğin farklı siteler var en azından verdiğin emeğin daha fazlasını alırsın.
Reis sağol deneyen oldumut
dostum zaten türk kullanıcısıda var güvenebilirsin çekim de yaptım kendim bizzat size önerebileceğim bir uygulamaReis sağol deneyen oldumu?
ha evet dostum değişmiş haberim yoktu fakat 50 doları beklemene gerek yok wp grubumuzda yurt dışından paypal kullanan arkadaşımız var ordan paranı nakite çevirebilirsin banka hesabınaEkli dosyayı görüntüle 71585
alt limiti $50 onu söylemeye çalışıyorum. 24/7 açık kalırsa bilgisayar evet dediğin doğru fakat yine de ortalama 2 aydan fazla sürer $25 olması ki bu da yine dediğim mevzuya gelir 100-120 gün
bişey değil dostum referansımla kayıt olursan bana büyük teşekkür etmiş olursunKanka güzel bi öneri olmuş teşekkür ederim paylaşım için
teşekkürlerfaydalı içerik
$5'ten ne kadar kesinti alıyor ? bana ne kadar verir yani ?ha evet dostum değişmiş haberim yoktu fakat 50 doları beklemene gerek yok wp grubumuzda yurt dışından paypal kullanan arkadaşımız var ordan paranı nakite çevirebilirsin banka hesabına
Post automatically merged:
Aga şu barbara giflerini nerden bulurum yav manyak bir kadın bu ultra değişik bir canlı bu$5'ten ne kadar kesinti alıyor ? bana ne kadar verir yani ?
şuan 5$ güncel kura göre 66 tl %10 komisyon alıyor arkadaş yani 60 tl olarak dönüyor sana paparana veya banka hesabına aktarım yapar$5'ten ne kadar kesinti alıyor ? bana ne kadar verir yani ?
dostum bizzat kendim kullanıyorum 1 aydır, ödeme dahi aldım linkimden kayıt olup başlayabilirsinHocam dolandırma olurmu acaba denemek istiyorum bunu
rica ederimboşta durmaktan iyidir eline saglık reis bilgi için
kanka işte tanıdık var ordan %10 komisyonla banka hesabına atıyor parayı onun dışında amazon gift card varOdemesi Tek Paypal is gormez kanka
rica ederimbilgi için çok teşekkür ederim
papara ödeme yöntemi yok fakat dediğim gibi paypal ve gift card şeklinde ödeme sağlanıyor fakat yurt dışında yaşıyan birisine ödeme atıyoruz o bize gönderiyor paparadanpapara ile cekebiliyor muyuz kazandıklarımızıı
yunus emre sende yorum kasmak için sadece bu konuya 10 kere teşşekürler yazdın be adamımteşekkürler paylaşım için reis