arkadaslar ne ne yaptıysam olmadı bu sekilde hata alıyorum çözümünü bilen varmı
oyunu acıyorum işte hileyi loadlıyorum falan ama böle bir hata ile karsılasıyorum
virüs programı kapalı, Güvenlik Duvarı kapalı , Valorant Gibi şeylerin hepsi kapalı ama olmuyor
hocam Olur mu bilemem fakat Biostan Secure Boot'u kapat CH'de bile onu istiyor Bunu bir dene İnternetten Nasıl kapatılacağını öğrenebilirsin
Asus'ta Other OS yaparak kapatabiliyorsun
kardeş eac defender le filan alakası yok . eac senin pc de bi açık bulmuş anti virüs programların kapatılması bizim ıc centeri indirmemiz için ancak indirdikten sonra böyle bir hata alıyorsan demekki eac senin hile dosyasını bulabiliyor. sorun tam olarak bu ancak çözümünü bende bilmyorum yetkililerden biri görür umarım
kardeş eac defender le filan alakası yok . eac senin pc de bi açık bulmuş anti virüs programların kapatılması bizim ıc centeri indirmemiz için ancak indirdikten sonra böyle bir hata alıyorsan demekki eac senin hile dosyasını bulabiliyor. sorun tam olarak bu ancak çözümünü bende bilmyorum yetkililerden biri görür umarım
arkadaslar ne ne yaptıysam olmadı bu sekilde hata alıyorum çözümünü bilen varmı
oyunu acıyorum işte hileyi loadlıyorum falan ama böle bir hata ile karsılasıyorum
virüs programı kapalı, Güvenlik Duvarı kapalı , Valorant Gibi şeylerin hepsi kapalı ama olmuyor
bout · Support · Licensing · About · Our Games · Support. Çözüm kılavuzu. Oyun sorunları. Çözüm kılavuzu · Belirli hata çözümleri. Sorun giderme. Anti virüs ...