baktım bulamıyorum söyleyebilirmisin biliyorsan?youtube da öğreticiler var bakabilirsin
hangi hile olduğunu söylersen berki yardım edeblirimDead by daylight için konu bulamadım o yüzden easy- anticheat seçtim. Myers oynarken kurbanı havada *ldüren özelliği nasıl kullanabileceğimi bilmiyorum. kurbanları tekte o özelliği atarak *ldürebilmek istiyorum ama hangi tuş olduğunu bilmiyorum. yardım edebilecek var mı?
hile değil katilin oyun içi özelliğihangi hile olduğunu söylersen berki yardım edeblirim
knk tamam şimdi anladım onun için kırmızı eklenti gerek ve kurbanın dibine giriceksin kovalarken aşağıda öldür diye çıkıyor m1 tuşuna basın sadece biraz timing ve kırmızı addonhile değil katilin oyun içi özelliği
he kırmızı add on mu gerekiyoknk tamam şimdi anladım onun için kırmızı eklenti gerek ve kurbanın dibine giriceksin kovalarken aşağıda öldür diye çıkıyor m1 tuşuna basın sadece biraz timing ve kırmızı addon
aynen öyle mezar taşı olan addonhe kırmızı add on mu gerekiyo
çok teşekkür ederim pahalı değilse almaya çalışacağımaynen öyle mezar taşı olan addon1k saat dbd var bendede artık oynamıyom
addonlara nerden bakılıyor shoptan mıaynen öyle mezar taşı olan addon1k saat dbd var bendede artık oynamıyom
7k Bloodpoints tekabül ediyor alırsında kan ağına çıkartması zor halledersin işte sençok teşekkür ederim pahalı değilse almaya çalışacağım
mabet den mi yapıcam7k Bloodpoints tekabül ediyor alırsında kan ağına çıkartması zor halledersin işte sen
bloodweb kanağı var sanırım o oluyor burdan çıkartıcan başka birşey yokmabet den mi yapıcam
çok teşekkür ederim çok yardımcı oldunbloodweb kanağı var sanırım o oluyor Ekli dosyayı görüntüle 90781
yardımcı olabildiysek ne mutlu iyi günlerçok teşekkür ederim çok yardımcı oldun
konu kilit yapmayı unutma çözüldüyseyardımcı olabildiysek ne mutlu iyi günler
resimde mezar taşını göremedimbloodweb kanağı var sanırım o oluyor burdan çıkartıcan başka birşey yok Ekli dosyayı görüntüle 90781
nerden kapatacam olum ilk konumyardımcı olabildiysek ne mutlu iyi günler
Post automatically merged:
konu kilit yapmayı unutma çözüldüyse
resimde mezar taşını göremedim
Post automatically merged:
nerden kapatacam olum ilk konum) bilgisizim
discord varmı dbd bilen birine ihtiyacım var yeni başladım
kanki youtube yavuz öksüz myers build diye videosu var tek o değil bir sürü dbd hakkında çok yararlı bilgili videolar var onlara bakabilirsin birde yorumlarda yeni konu açmadiscord varmı dbd bilen birine ihtiyacım var yeni başladım
?discord varmı dbd bilen birine ihtiyacım var yeni başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?