Evet hatta mouseı üzerine getirdiğimde zoom video communitcsdndsdds yazıyor.Allah'ım gözlerime inanamıyorum bunun güncel olduğuna emin misin? Çünkü ben bu işin içindeyim kendimden kat ve kat utanıyorum.
Dostum merak ettim ben şimdi siz yorum yapınca anlamadım konuyu açıklar mısın rica etsem ?Evet hatta mouseı üzerine getirdiğimde zoom video communitcsdndsdds yazıyor.
Devletin canlı sınıf uygulaması var onun dosyalarında 1 hafta önce güvenlik sıkıntısı var dedikleri zoom cloud meetings programı içinden çıktı olay buDostum merak ettim ben şimdi siz yorum yapınca anlamadım konuyu açıklar mısın rica etsem ?
Aynen öyle.Tek kelime ile; REZİLLİK!
Kınadığın bir şeyi de yapma artık.
Daha da detaylı anlatmamı istersen de anlatabilirim. Özeti kınadıkları şeyi yapıyorlar, İlk başta Eba dendi o olmadı Zoom'a geçildi onu beceremedi, Teamlink'e oda olmadı Skype derken yine başa döndüler. Ve Çoğu sınıf da hala daha ders görmüyor.Dostum merak ettim ben şimdi siz yorum yapınca anlamadım konuyu açıklar mısın rica etsem ?
Ne konusu tam anlamadım.öerak konusu
Uygulamanın sadece dosyası yok bildiğimiz zoom arayüz falan her şey ama adı EBA Canli Dersders sırasında uygunsuz içerik paylaşımı ve güvenlik zafiyeti sorunları yüzünden gündeme gelen zoom degil mi bu ülkede o kadar yazılım alanında çalışan şirketlerimiz var 2 haftada birleşip kendi yayın platformuzu yapmak ne kadar zor olabilirdi ki cidden merak ediyorum
tersine mühendislik kafası ben şahsen yazılımcıyım işe girmeye calışıyorum adam benden özgün yazılım ister ama söz konusu başka şey olunca kopyala yapıştır yapmaktan öte gitmezler yazık cidden yazıkUygulamanın sadece dosyası yok bildiğimiz zoom arayüz falan her şey ama adı EBA Canli Ders
bu ne demek zTscoder?Uygulamanın dosyalarına baktım ve bakın burada ne varmış? Zoom [zTscoder] değil mi bu 1 hafta önce güvenlik sıkıntısı var dedikleri, biz kendimiz program yapamıyor muyuz da hemen hazıra konmuşlar.Konu hakkında düşünceleriniz? [Konuyu nereye açacağımı bilemedim pardon]
Ekli dosyayı görüntüle 37376
Dosyanın adı öyle şu mavi şey, ne demek bilmiyorum ama zoom olduğu aşikar...bu ne demek zTscoder?
This is SPARTA!what is this
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?