Ebediler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
EBEDİLER NEDİR?
Kısaca anlatmak gerekirse ebediler başarılarınızı hem oyun içinde hem de oyun giriş ekranında listeleyen, kutlayan ve sergilemenizi sağlayan, şampiyonlara özel istatistik sayaçlarıdır.

Video size daha net bir şekilde gösterebilmek için eklenmiştir;

Ebediler, PBE sunucusunda bulunmaktaydı ancak yama ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni bir başarım listeleme(veyahut hava atma) aracıdır. Oyun içerisinde seçtiğiniz karakter ile kullandığınız bir yetenek kombo ya da bilinen ve istenen hareketi yapmanız dahilinde başarımda ilerleme kaydedersiniz ve bu ilerleme belirli aşamaya ulaştığı koşulda başarımın kilidi açılır ve artık o karakteri kullanırken hem karakter ustalığınızda yeni bir ekleme alırsınız hem de listemeleniz açılmış olur.

Ebediler şu an iki seriye sahip; Başlangıç ve 1. Seri. Her bir seri kendi şampiyonuna ait 3 Ebedi ile birlikte alınır. Dönüm noktalarına ulaştığınız koşulda oyun içinde bir bildirim alacaksınız. Ebediler ayrıca rakipleri katletmeniz durumunda rakibin görebileceği bir bildirim paneli açar.

Ebedileriniz başlangıç ekranında şu şekilde listelenmektedir:

Sergilenecek başarımınızı seçebilirsiniz;

Bir ebedi seti iki türde ebedi içerir. Yaygın ve Özel

• Yaygın ebediler(her biri 75rp), herhangi bir şampiyona özel olmayan ebedilerdir
  • Özel ebediler(her biri 200rp), şampiyonlara özgü ebedilerdir. Karakterinize ait ulti kullanımınız veyahut başarılı yetenek atışlarınız bu ebediler içerisindedir.
Merak edenler için tüm şampiyonların özel ebedi listesini bırakıyorum şöyle;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Ebediler aynı zamanda bir seri içindeki dönüm noktalarına ulaştığınızda kazanabileceğiniz özellikler de içerir. Tek bir Ebedi'de 5. dönüm noktasına ulaştığınızda, o istatistikteki kişisel rekorunuz takip edilmeye başlanır. Bir oyunda kişisel rekorunuza ulaştığınız takdirde oyundaki diğer oyuncuların da görebileceği özel bir dönüm noktası bildirimi alırsınız!! 15.Dönüm noktasına ulaşmanız durumunda ise ustalık ifadenize eklenecek alev efekti elde edersiniz;

Oyundaki tüm şampiyonlar için bir Başlangıç Serisi mevcuttur. Şampiyon başına 2500 Mavi öz ya da 225 RP karşılığında elde edilebilirler. Başlangıç setleri şu yaygın Ebediler'i barındırmaktadır:

• Alt etme
  • Kule veya İnhibitör yıkma
  • Destansı canavar katletme
Dereceli mevsimlerde kazanabileceğiniz bedelsiz ödüller olarak Ebedi Kapsüller oyuna eklenecektir. Turuncu öz ve tıpkı kostüm kristalleri gibi çalışan iki adet rasgele set kristali içerir. Bir set kristalini turuncu öz harcayarak işlemek, belli bir şampiyonun Ebedi setini açar. Ayrıca dilerseniz, istemediğiniz set kristallerini turuncu öze dönüştürebilirsiniz.

Ebedileri açmak için iki seçeneğiniz var: Her şeyi tek seferde açmak istiyorsanız, belli bir serideki tüm şampiyonların bütün ebedileri sonsuza dek açan seri kartını alabilirsiniz.

Seri Kartı'nı 5850 RP karşılığında alabilirsiniz. Bu, her birini tek tek almaya kıyasla %90 indirimlidir, Seri Kartı aynı zamanda Başlangıç Serisi için de çıkacak. Başlangıç Serisi Kartı'nı 14750 Mavi Öz veya 1350 RP karşılığında alabilirsiniz.

Konu elbette LoL'ün hazırladığı video ve yazılardan alınarak hazırlandı. Daha basit ve kısa hale getirmek için gerekli kısımları ilgi gösteren kişiler için uygun hale getirmeye çalıştım. Yazımı okurken iyi gelmesi için size bir arka plan müziği bırakmak istedim.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Gereksiz ve Kolay Gibi Geldi Bence, Kolaydan Kastım Anladığım Kadarıyla Ve Videoları İzlediğim Kadarıyla Bi Şampiyonla Bi Şampiyonu Hnagi Skille Öldürdüysek Onun Ebedisi Yükseliyor Değilmi O zaman Lux Alıp hep ulti ile adam öldürsek kasmak kolay gibi yada q su ile adamı tutup öldürsen q suna ebedi kasıyor birde rp ile Ebedi Seçme açmışlar Riotun Parasımı Bitti Acaba

RiperİnoV

R
paylaşımını beğendim teşekkürler

Moderatörün son düzenlenenleri:
Tepkiler: MrQ

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Tüm şampiyonlar için yapılması gereken şeyler farklı, Aatrox ile ulti aktifken rakip katletme ile kazanabileceğiniz başarım var örnek vermek gerekirse ve bir de vayne oynarken e ile rakibi duvara saplamak. Kısacası tüm karakterler için nelerin gerekli olduğu ve ebedilerin nasıl gelişeceğini şu linkten inceleyebilirsin;
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Samsun
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bizi aydınlattığınız sağolun emeğinize sağlık

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Çok iyi sonuda adam akıllı güncellemeler gelmeye başlamış

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Bizi aydınlattığınız sağolun emeğinize sağlık
Rica ederim beğenmenize sevindim
Post automatically merged:

Çok iyi sonuda adam akıllı güncellemeler gelmeye başlamış
Bu yamada gelecek çok fazla değişiklik ve sözde dengeleme mevcut. Darius, talon, garen jungle karakteri olabiliyor ve artık maymun çocuk kendi yetmezmiş gibi bir de klonuna yetenek kullandırıyor.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Rica ederim beğenmenize sevindim

Böyle devam et bilgilendirici içerikler hoş ve okuması eğlenceli oluyor.
Post automatically merged:

What The F*** ?!?! Çok iyi bir dengeleme olmuş maşallah Ritooğ
Wukong zaten güçlü hero bir de klonuna yetenek kullandırabiliyor olması ayrı bir cabası. Üzücü oldu bu durum bak.

MrQ

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Riot Games şampiyon dengeleme ekibinin dikkat ettiğini pek sanmıyorum çünkü yama anlatım videolarını bize sunan ''Kel'' abimiz artık gözükmüyor. Bunun yerine artık aaa bu karakter fazla düzgün hadi bozalım düşüncesiyle çoğu karakteri dengesiz hale getiren çocuklar sunuyor o videoları, asıl dengeye ihtiyacı olanlar ise(adalet diye dönen deli) nedense artık jung oynanıyor. Sözüm ona ki sona ve soraka solo-top da %58 kazanma oranına sahip olabiliyorsa bu oyundaki hiçbir dengeleme doğru değil

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
heyecanla bekliyordum sonunda geliyo demek

Seçkin Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
güzel bilgi tesekkürler bu kadar detaylı anlatım görmemistim memoryden cıkması hosuma gitti eline saglık

Donator
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Geçen 200tl bayılıp hepsini alasım geldi de sonra vazgeçtim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...