Tüm şampiyonlar için yapılması gereken şeyler farklı, Aatrox ile ulti aktifken rakip katletme ile kazanabileceğiniz başarım var örnek vermek gerekirse ve bir de vayne oynarken e ile rakibi duvara saplamak. Kısacası tüm karakterler için nelerin gerekli olduğu ve ebedilerin nasıl gelişeceğini şu linkten inceleyebilirsin;Gereksiz ve Kolay Gibi Geldi Bence, Kolaydan Kastım Anladığım Kadarıyla Ve Videoları İzlediğim Kadarıyla Bi Şampiyonla Bi Şampiyonu Hnagi Skille Öldürdüysek Onun Ebedisi Yükseliyor Değilmi O zaman Lux Alıp hep ulti ile adam öldürsek kasmak kolay gibi yada q su ile adamı tutup öldürsen q suna ebedi kasıyor birde rp ile Ebedi Seçme açmışlar Riotun Parasımı Bitti Acaba
Beğenmenize sevindimPAYLAŞIMINI BEĞENDİM TEŞEKKÜRLER
Rica ederim beğenmenize sevindimBizi aydınlattığınız sağolun emeğinize sağlık
Bu yamada gelecek çok fazla değişiklik ve sözde dengelemeÇok iyi sonuda adam akıllı güncellemeler gelmeye başlamış
Rica ederim beğenmenize sevindim
Rica ederim beğenmenize sevindim
Post automatically merged:
Bu yamada gelecek çok fazla değişiklik ve sözde dengelememevcut. Darius, talon, garen jungle karakteri olabiliyor ve artık maymun çocuk kendi yetmezmiş gibi bir de klonuna yetenek kullandırıyor.
Elimden geldiğince yenilikleri kısa ve daha basit anlatarak aktarmaya çalışacağım, teşekkürlerBöyle devam et bilgilendirici içerikler hoş ve okuması eğlenceli oluyor.
Elimden geldiğince yenilikleri kısa ve daha basit anlatarak aktarmaya çalışacağım, teşekkürler
Riot Games şampiyon dengeleme ekibinin dikkat ettiğini pek sanmıyorum çünkü yama anlatım videolarını bize sunan ''Kel'' abimiz artık gözükmüyorBöyle devam et bilgilendirici içerikler hoş ve okuması eğlenceli oluyor.
Post automatically merged:
What The F*** ?!?! Çok iyi bir dengeleme olmuş maşallah Ritooğ
Wukong zaten güçlü hero bir de klonuna yetenek kullandırabiliyor olması ayrı bir cabası. Üzücü oldu bu durum bak.
I can't explain all of this, sorry..English plz..
Yararlı olmasına sevindim. Rica ederimCok iyi bilgiler veriyosun bu oyun hakkında cok saol sayende birkac birsey biliyorum saol biraderim
Bilgi içerikli bir paylaşım yapabilir miyim bilmiyorum çünkü pek alakalı değilimBlack squad hakkinda birseyler bulabilirmisin onuda cok oynuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?