18 May 2019 Yasaklandı #1 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap reddedildi tekrar basvuru yapmayınız derken?? tamam reddedilirde neden tekrar başvuru yapmayım anlayamadım başka reddedilen arkadaşlarda tekrar basvuru yapmayınız yazısı gormedım de şaşırdım dogrusu???
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap reddedildi tekrar basvuru yapmayınız derken?? tamam reddedilirde neden tekrar başvuru yapmayım anlayamadım başka reddedilen arkadaşlarda tekrar basvuru yapmayınız yazısı gormedım de şaşırdım dogrusu???
18 May 2019 #2 Avion Ultra Üye Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 2,160 Çözümler 2 Tepki puanı 674 Ödüller 11 9 HİZMET YILI Krdşim editör başvurusu yapma salla ben kabul edildim konuştum dc deki adminle adamın dediği şu üslubunu düzelt yani boş iş tekrar başvuru yapma
Krdşim editör başvurusu yapma salla ben kabul edildim konuştum dc deki adminle adamın dediği şu üslubunu düzelt yani boş iş tekrar başvuru yapma
18 May 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI Taru' Alıntı: Krdşim editör başvurusu yapma salla ben kabul edildim konuştum dc deki adminle adamın dediği şu üslubunu düzelt yani boş iş tekrar başvuru yapma Genişletmek için tıklayın ... forumda aktif olarak gezınıyorum arada bir konu açarım. die düşünüyordum bide bunu editör le taçlandırırsak güzel olurdu
Taru' Alıntı: Krdşim editör başvurusu yapma salla ben kabul edildim konuştum dc deki adminle adamın dediği şu üslubunu düzelt yani boş iş tekrar başvuru yapma Genişletmek için tıklayın ... forumda aktif olarak gezınıyorum arada bir konu açarım. die düşünüyordum bide bunu editör le taçlandırırsak güzel olurdu
18 May 2019 #4 Spanity Alkoholisch Emektar Üye Katılım 1 Eki 2016 Mesajlar 2,021 Çözümler 1 Tepki puanı 534 Ödüller 13 9 HİZMET YILI Editör olmaya uygun değilsiniz ve daha sonrada kabul edilmeyeceği için başvuru yapmanıza gerek yoktur.
Editör olmaya uygun değilsiniz ve daha sonrada kabul edilmeyeceği için başvuru yapmanıza gerek yoktur.