Adınız:
Yaşınız:
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:
Adınız:İsmail
Yaşınız:18
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :min:3-5 max:8-10 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forumda Duzenli ve Faydali Konular ve Iceriklerin Bulunmasi Amacli
Adınız:Ali
Yaşınız:19
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Hayır
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :5-6 Saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forumun Daha Yüksek Yerlere Ulaşmasını İstiyorum Onun İçin Elimden Ne Gelirse Yapacağım
Adınız:Mustafa Aksoy
Yaşınız:17 desek olur 1 ay var 17 ye
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) : evet 3 forum 2 si hack 1 i web
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) : 5 ile 10 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Yalana gerek yok amacım bilgi alışverişi zaman geçirmek ama tabiki sevdiklerimizde var
Adınız:Yasin
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :3-4 saat
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Bu Forumda Yoneticiyken Cok Guzel Gunlerim Oldu Ve Bu Gunleri Tekrar Yaşamak İstiyorum
Adınız:Emre
Daha Önce Forumlarda Görev Yaptınız Mı? (Evet / Hayır) :Evet CsGo Formunda Destek Ekibi Olarak Görev Yaptım.
Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Vakit (Günlük) :Hafta İçi(8-8.50) Hafta Sonu (10-12)
Neden Bu sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:Forumda Uzun zamandır üyeyim bakınıyorum ve çoğu başlık altında alelade bilgiler görüyorum ki bunlar zaten memory mezarlığına taşınıyor. Bende Bu Forumda Ahenk sağlayıp Sizin tarafınızdan faydalı konular açmak istiyorum umarım başarılı olup mahçup olmam.
@LeftSpace
@nader11ndeu
@XGuardiaN
@#MorpHeus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?