Adınız:
Yaşınız:
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır):
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre:
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?:
Mikrofon olmadığından dolayı reddedilmiştir.Adınız: İbrahim
Yaşınız: 18 den gün alıyorum
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet Ad Vermiyorum O Forumda 2 Yıl Yaptım Bıraktım Site Adı Hatırlamıyorum.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 12 Saat 10 Saat Arası
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Bu Foruma 1 Yıldır Neredeyse Üyeyim Gerek Yönetim Ekibi Olsun Gerek Dword Team Gerek Üyelerimiz Çok Değerli Ve Çok Güzel Bir Forum Aslında Birazcıkta Özeniyordum Öyle Ve Görevimi Yapacağıma İnanıyorum Tabi Seçilirsem. Dediğim Gibi Gerek Yönetim Gerek Dword Gerek Üyeler Çok Değerli Ve Hepsinin Bende Ayrı Bir Yeri Var. O Yüzden Üyelerin Yardımına Koşmak İçin Sorularını Cevaplamak İçinde Başvuruyorum. Kim Seçilirse Şimdiden Hayırlı Olsun Diyelim.
Cezalı olduğunuzdan dolayı reddedilmiştir.Adınız: Enes
Yaşınız: 19
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Hayır
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 24 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: İnsanlar ile ilgilenmeyi seviyorum
Kabul edilmiştir.Adınız:Burak
Yaşınız:17
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4,5
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Önceden de burda yaptığım görevi devam ettirmek ve yaptığım paylaşımlarla insanları bilgilendirmek isterim.
Mikrofon olmadığından dolayı reddedilmiştir.Adınız: Mehmet
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 4-5-6
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Forumda yaşanan anlaşmazlıkıkları veya haksızlıkları sona erdirilmesi, bu formu en üst kademeye taşımak istememdir.
Değerlendiriliyor.Adınız: Furkan
Yaşınız: 18
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Evet. Grafikerlik ve Moderatörlük.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 5 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: 12 yaşımdan beri hacking forumlarındayım. Kısmen aynı kadroyla çalışan TamKafadan adlı sitede 3-4 sene kadar vakit geçirdim. Orası kapandıktan sonra, yani 2016 yılında buraya kayıt oldum. Anlatmak istediğim uzun süredir hatta çocukluğumdan beri bu forumdayım. Sanırım varlığımı biraz da olsa belli etmek iyi olur
Değerlendiriliyor.Adınız: Buğra
Yaşınız: 17
Geçmişte Forumlarda Görev Yaptınız Mı?(Evet / Hayır): Hayır.
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Süre: 10 Saat.
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Saygılı ve Düzenli Bir Şekilde Konuştuğumdan, Hemen Hemen Herkesle Aramı İyi Tutabileceğim Kavga Etmeyeceğim, Özgün İçerikler Üretip Yararlı Şeyler Paylaşabileceğimi Düşündüğümden Dolayı Editörlüğe Katılım Başvurusu Yapıyorum.
Ekstra Olarak Ücret Konusu İlgi Alanım Değil. Olmasa da Olabilir. Tamamen Zevkim & Hobim Üzerine Başvuru Yapıyorum.
Değerlendiriliyor..Adınız: Emin
Günlük Ortalama Siteyle İlgilenebileceğiniz Saat : 3 Saat
Neden Bu Sitede Yönetici Olmak İstiyorsunuz?: Bu forumdan baya bi bilgi aldım birazda bildiklerimi vermek istiyorum elimden geldiği kadar.
Post automatically merged:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?